Aktivitetsinfo: Ombytta och klara. Glöm ej vattenflaska
F15 - 2009
Referat: Ystads IF FF blå - Spjutstorps IF
Ny förlust trots många bra målchanser!
2022-10-02 19:20, F15 - 2009

Första halvlek var vi inte alls med plus att Spjutstorp gjorde det väldigt bra och visade upp bra spel. De visade upp en helt annan inställning i både offensiva som det defensiva spelet  och dominerade kraftigt och deras ledningsmål kom välförtjänt. Halvlek nr 1 slutade med 1-0 ledning för bortalaget.

Vi pratade inför andra att vi skulle bli betydligt bättre i duellspelet och börja tro på oss själva i vårt spel. Denna halvlek blev det betydligt bättre och vi började skapa fler chanser och vårt passningspl och rörelse utan boll var mycket bättre. Vi hade mer tanke i vårt offensiva spel. Tyvärr ledde det inte till något mål utan Spjutstorp lyckades göra ännu ett mål och gå till paus vila med 2-0.

Inför sista 25 min var det bara att fortsätta på den inslagna vägen och det gjorde vi riktigt bra och skapade ännu fler chanser än i andra, våra målchanser var riktigt vassa med en del ramträffar. Tyvärr så saknade vi den riktiga skärpan när det kom till bra lägen, skall även sägas att deras målvakt var duktig. Målskyttet för dagen var bortalget som stod för detta och spädde på med ytterliggare två mål innan matchens slut.

Vi lyckas aldrig göra något mål utan det blev förlust med 4-0.

Vi gör en mindre bra start med ju längre matchen gick ju bättre blev vi. Tycker vi gör en väl godkänd match och skapar tillräckligt med bra målchanser för att resultatet skall bli annorlunda. Det går ju ut på att göra mål och här var Spjutstorp betydligt bättre än oss. Tycker även det var en välspelad match där båda lagen försökte spela fotboll med bra rörelse och passningsspel-

Nu blickar vi framemot nästa match som är mot dom som leder serien. Denna serie är väldigt jämn där alla lag slår alla så vi längtar redan till nästa uppgift och nya poäng.