Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
F2011/2012
Ystads IF FF vit
vs
Harlösa IF
Ystads IF FF vitvsHarlösa IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 15 april, 12:00
Plats:Sandskogens IP C-plan 7-manna 1
Tävling:
Matchnummer: 132408010
Samling:11:20, Samling vid kiosken
Trupp:Bea Persson
Edit Lindskog
Klara Persson
Lotta Olsson
Nellie Lundin
Othilia Strid Bäckdahl
Siri Björklund
Tuva Andersson
Vera Almqvist
YIF - Harlösa IF
2022-04-15 16:19

Hemmapremiär för laget mot Harlösa - och vilken match det blev! Det var jämnt, tufft och högt tempo matchen igenom i en tämligen fysisk match. Vi mötte ett duktigt lag, som för dagen dessutom var förstärkt med tre pojklagsspelare (vilket är godkänt att ha upp till 12 års ålder).

Det var en riktigt spännande och tät match vi fick se på Sandskogens IP, där ingen YIF-tjej vek ner sig en tum. Samtliga gick in tufft i närkamperna, satte till med motlägg och gick in med kropp och själ i alla närkamper. Som tränare blir vi väldigt stolta över att se tjejernas utveckling både i att de har tuffat till sig på planen, samt att de spelar fotboll med en helt annan tanke bakom än vi har gjort tidigare. Vi vårdar bollen och hittar varandra med fina passningskombinationer. Två av våra mål idag var rena mönsteranfall, där vi snyggt spelade upp bollen ända nerifrån backlinjen genom motståndarnas lag och in i mål. 

 

Samtliga spelare ska ha med beröm godkänt för dagens insats, där vi kämpade fram till den sista avblåsningen även om det var jobbigt på slutet med orken. Trots det gick alla in med en härlig inställning och släppte inte taget om matchen. Bra jobbat tjejer!


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer