Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
F2011/2012
Borrby IF/Hammenhögs IF
vs
Ystads IF FF vit
Borrby IF/Hammenhögs IFvsYstads IF FF vit

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 09 april, 10:30
Plats:Hamondavallen 7-manna 1
Tävling:
Matchnummer: 132408001
Samling:09:30, Parkeringen vid Sandskogens IP
Aktivitetsinfo: Meddela om du kör direkt till Hammenhög!
Trupp:Bea Persson
Edit Lindskog
Lotta Olsson
Othilia Strid Bäckdahl
Signe Sand
Siri Björklund
Thelma Jönsson
Thyra Holst
Tuva Andersson
Vera Almqvist
Seriepremiär!
2022-04-10 21:20

Äntligen seriepremiär! Efter en lång vinter är vi äntligen i seriespel igen - om än att vi dessvärre bara hade ett lag i spel den här veckan, då den ena av våra matcher ställdes in. 

Seriepremiärer brukar vara ett säkert vårtecken, men det var en minst sagt kylslagen tillställning vi fick bevittna på Hamondavallen i Hammenhög. Förvisso på gräs, men det var en lerig, mjuk och tungsprungen plan våra tjejer fick beträda. Stormvindarna piskade över planen och pinade såväl spelare som oss som såg på - men spelet från våra vitblåa tjejer värmde i vinterkylan! 

 

Det var en riktigt härlig insats från YIF, där vi förde spelet från första stund och hittade varandra på ett bra sätt. Det är fantastiskt roligt att se vilken utveckling våra tjejer har haft - det börjar verkligen lossna på flera sätt för många och de vårdar bollen på ett annat sätt än vi har sett tidigare. Vi har fortfarande lite att jobba på vad gäller positionsspelet, men det ser bättre och bättre ut för varje match. Så härligt att se också att tjejerna använder sig av flera av de vändningar vi har jobbat på under våra träningar. 

 

Många fina mål fick vi se från YIF-tjejerna under matchen - så sammantaget var det en härlig seriepremiär vi fick se, vädret till trots! 


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer