Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
F2011/2012
Ystads IF FF vit
vs
Sjöbo IF
Ystads IF FF vitvsSjöbo IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 30 april, 10:00
Plats:Sandskogens IP C-plan 7-manna 2
Tävling:
Matchnummer: 132408019
Samling:09:20, Samling vid kiosken
Trupp:Edit Lindskog
Edith Hansson
Esther Malm
Mollie Högström
Nellie Lundin
Signe Sand
Siri Björklund
Thelma Jönsson
Thyra Holst
Vera Almqvist
YIF-Sjöbo IF
2022-04-30 16:31

Två bra perioder och en något sämre är en bra sammanfattning av dagens hemmamatch mot Sjöbo IF. Sammantaget var det en tuff match mot ett duktigt motståndarlag som överlag var något större än oss. 

Under den första perioden stod vi upp bra mot Sjöbo och växte in i matchen mer och mer, vilket ledde till en riktigt bra andraperiod. Motståndarna var storvuxna och tuffa i närkamperna, men våra tjejer stod upp bra. Vi vågar mer och mer gå in i närkamperna vilket är väldigt positivt. 

 

I stort börjar tjejerna förstå mer och mer hur vi ska spela och tänka, så det sker saker hela tiden i deras utveckling. Ibland ser vi att vi har vissa problem med positionerna och går bort oss, vilket är nyttiga lärdomar för framtiden och något vi ska jobba vidare med.

 

I den tredje perioden tröt orken hos tjejerna något, vilket gjorde att vi blev ganska stillastående och tappade positionerna än mer. Sjöbo tog över helt sista tio minuterna av matchen, men på det hela taget tar vi än då med oss en positiv känsla från matchens två första perioder. 


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer