Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
F2011/2012
Skegrie BK grön
vs
Ystads IF FF vit
Skegrie BK grönvsYstads IF FF vit

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 07 maj, 09:30
Plats:Snarringe IP 7-manna 1
Tävling:
Matchnummer: 132408024
Samling:08:50, Samling på Snarringe IP, Skegrie
Aktivitetsinfo: Samling på plats på Snarringe IP
Trupp:Astrid Asplund
Elli Rix
Linnea Muzzini
Mollie Högström
Nellie Lundin
Selma Larsson
Signe Sand
Siri Björklund
Thyra Holst
Vera Almqvist
Skegrie BK-YIF
2022-05-08 17:53

Ännu en tuff match för våra tjejer där vi mötte storväxta och fysiska motståndare. Det small rejält i närkamperna och våra tjejer fick många smällar, men kämpade på väldigt bra. Ingen vek ner sig utan, fick de en smäll kom de tillbaka efter en stunds vila. 

Det är väldigt positivt att se att tjejerna mer och mer vågar gå in i närkamperna - och även om det gör ont ibland så kommer de tillbaka och vågar gå in nästa gång också. Skegrie som sagt var till växten överlag något större än vi och de vann mycket på sin fysik och på bra och hårda skott. Våra tjejer hade dock ett bättre spel inom laget, och vi såg flera tjusiga spelkombinationer där tjejerna vårdar bollar och tittar upp för att se var de har någon att passa.

Emellanåt blev vi dock något passiva och lät Skegrie komma med fart bakifrån. Då var de svårstoppade, inte minst då vi också i vissa lägen hade en tendens att få något för långa avstånd mellan lagdelarna. 

 

Vi ser mer och mer hur tjejerna använder sig av vändningar, finter och uppspelsalternativ som vi tränar på under veckorna, vilket är väldigt positivt. Det kan tyckas enformigt för dem ibland på träningen att vi kör samma saker om och om igen, men när vi ser hur de anammar detta under matcherna så ser vi att det fungerar. Det är många av våra tjejer i laget - både som spelade i matchen mot Skegrie och övriga spelare - som har tagit stora kliv i sitt spel den här säsongen!


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer