Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
F2011/2012
Spjutstorps IF
vs
Ystads IF FF vit
Spjutstorps IFvsYstads IF FF vit

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 22 maj, 11:00
Plats:Bäckavallen B-plan 7-manna 2
Tävling:
Matchnummer: 132408035
Samling:10:00, Bil-Bengtssons parkering, Ystad
Aktivitetsinfo: Säg till om du kör direkt.

OBS samlingsplatsen!
Trupp:Edith Hansson
Esther Malm
Keya Jönsson Landin
Lotta Olsson
Mollie Högström
Siri Björklund
Thelma Jönsson
Thyra Holst
Vera Almqvist
Spjutstorps IF - YIF
2022-05-22 22:30

Helgens andra match utspelade sig i idylliska Spjutstorp, där vi mötte ett storvuxet och tufft lag. Våra tjejer stod dock upp bra mot det betydligt större motståndet - och de minsta i vårt lag var nog de som gick in tuffast i närkamperna!

Innan matchen pratade vi om att sätta hög press på Spjutstorp, vilket tjejerna gick in och gjorde kanonbra. Vi kanske inte riktigt orkade hålla i det hela perioden, vilket gjorde att vi tappade en del kraft i anfallsspelet. Det var ändå en bra period som böljade fram och tillbaka. 

 

I den andra perioden gjorde vi en del positionsbyten, vilket gjorde det något rörigt i spelet till en början. Efter vissa korrigeringar började vi dock hitta rätt mer och mer, men sammantaget var vi något mer tillbakapressade i den andra perioden. 

 

Spelmässigt får vi nog säga att den första och tredje perioden var de bästa för oss, men tjejerna stod upp och slet kopiöst mycket under hela matchen. Det märks att vi har tränat mycket på finter och vändningar, då fler och fler vågar prova det även under matcherna.

 

Avslutningsvis kan vi konstatera att vi verkligen visade idag att storleken inte betyder allt - det handlar om inställningen när du spelar! 

 

// Liza & Micke


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer