Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
F2011/2012
FC Möjligheten
vs
Ystads IF FF blå
FC MöjlighetenvsYstads IF FF blå

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 08 maj, 11:00
Plats:Rosengård Norra IP A-plan 7-manna 1
Tävling:
Matchnummer: 132409021
Samling:09:30, Samling vid McDonalds, Ystad
Aktivitetsinfo: Meddela om du kör direkt.
För er som kör direkt är det samling vid Rosengård Norra IP kl 10:20.
Trupp:Bea Persson
Ebba Eriksson
Edit Lindskog
Edith Hansson
Esther Malm
Klara Persson
Lotta Olsson
Othilia Strid Bäckdahl
Thelma Jönsson
Tuva Andersson
FC Möjligheten - YIF
2022-05-08 18:09

Söndagen bjöd på en solig match i Malmö, där vi tar med oss en riktigt bra period och två som var något sämre. Under de två första perioderna var vi något passiva, vilket gjorde att vi hade svårt att ta tag i spelet och skapa något framåt. 

Matchen inleddes relativt bra från våra tjejer, men även om det var en hyfsat jämn tillställning tog Möjligheten över något i slutet av perioden. Nästa period blev dessvärre än mer passiv från vår sida och motståndarlaget kunde ta över och föra matchen. Möjligheten hade några spelare som var riktigt bra och som tilläts ta taktpinnen över matchen. Trots att vi kunde se fina målvaktsingripanden från YIF kunde motståndarna få in flertalet bollar i nätet. 

 

Inför den tredje perioden pratade vi ihop oss om att gå in och pressa motståndarna högre upp, vilket tjejerna verkligen svarade upp på. Det var ett helt annat lag som gick ut till den tredje perioden - och den sista perioden gick definitivt helt i YIF:s favör! Vi pressade Möjligheten betydligt mer och visade upp ett riktigt fint spel. Det var väldigt roligt att se att tjejerna kan gå in och vända på spelet på det sättet som de gjorde. 


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer