Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
F2011/2012
Kulladals FF
vs
Ystads IF FF blå
Kulladals FFvsYstads IF FF blå

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 april, 12:00
Plats:Kulladals IP, konstgräs 7-manna 2
Tävling:
Matchnummer: 132409007
Samling:10:30, Samling vid parkeringen, Sandskogens IP
Aktivitetsinfo: Meddela om du kör direkt!
Trupp:Ebba Eriksson
Edit Lindskog
Elli Rix
Junia Björk Jonasson
Lotta Olsson
Nellie Lundin
Selma Larsson
Vera Almqvist
Kulladals FF - YIF
2022-04-16 16:58

Påskafton, fantastiskt vårväder och första seriematchen för oss i Malmöserien. Den här helgen har vi haft två tuffa matcher, inte minst då påskhelgen till synes har ställt till det för oss med många som har varit bortresta - toppa det med ett par sjukdomsfall så har det varit svårt att pussla ihop lagen. Men det har löst sig och när vi summerar helgen så har vi genomfört två matcher med beröm godkänt!

Matchen mot Kulladal idag spelade på en gigantiskt stor plan, som mer kändes som en 9-mannaplan än en 7-mannaplan. Lägg därtill konstgräs, vilket gjorde att bollen rullade snabbt på den stora planen. Det tog ett tag i den första perioden för oss att komma in i det, och den första perioden slutade mållös. 

Det blev en riktigt tuff och fysisk match, med motståndare som var väldigt fysiska och stundtals något oschyssta - vilket i sig också var en bra träning för våra tjejer att stå upp emot. 

 

I den andra perioden kom våra tjejer igång ordentligt och började ännu bättre hitta varandra och spela sig fram till fina lägen. Vi lyckades också göra två mål i mittperioden, bland annat genom ett fantastiskt frisparksmål från Elli. 

 

Det fina spelet fortsatte även i tredje perioden, och trots att det ute på planen var två väldigt jämna lag spelmässigt lyckades Kulladal inte vaska fram ett enda skott på mål under hela matchen. Det var istället vi som hade spetsen framåt och gjorde flera fina mål, och det är väldigt positivt att se att vi kan påvisa den effektivitet som vi gör. 

 

Hela laget gjorde en mycket gedigen insats idag också, där ingen i laget föll ifrån utan samtliga stod upp och gick på motståndarna utan att avskräckas av deras längd och fysiska spel. Vi tog närkamperna hela matchen, även om vi ibland fick några smällar tillbaka. Det går dock inte att undvika att ge ett litet extra omnämnande till Lotta för hennes felfria backspel med hundraprocentiga brytningar och kloka uppspel, samt till Elli för hennes fyra mål under matchen. 


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer