Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
F2011/2012
Ystads IF FF blå
vs
Lilla Torg FF
Ystads IF FF blåvsLilla Torg FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 04 juni, 12:00
Plats:Sandskogens IP C-plan 7-manna 2
Tävling:
Matchnummer: 132409040
Samling:11:20, Samling vid kiosken
Trupp:Ebba Eriksson
Elli Rix
Esther Malm
Junia Björk Jonasson
Lotta Olsson
Mollie Högström
Olivia Lydén
Selma Larsson
Thelma Jönsson
Tuva Andersson
YIF - Lilla Torg FF
2022-06-06 16:16

Sommarvärme, hemmamatch och perfekt plan på Sandskogens IP inbjöd till en härlig fotbollsmatch på lördagen. 

Den första perioden mot Lilla Torg, som kom till Ystad utan avbytare, var en helt jämn tillställning. Våra tjejer försökte spela runt bra inom laget och kom även till flera bra lägen. 

Under periodvilan pratade vi en hel del om att jobba tillsammans i vår press, att titta upp när vi hade kontroll över bollen och hitta de fria ytorna och fria spelare - något som gav omedelbar utdelning genom ett par mål i början av den andra perioden. Där och då blev vi kanske lite bekväma i vårt spel och trodde att Lilla Torg skulle krokna, men de kämpade på tappert och tog över taktpinnen från oss istället. Dock lyckades vi få sista ordet i perioden genom ett fint anfall där vi fick se ett exempel på en fin spelvändning och passningsspel genom större delen av laget. 

 

I periodpausen pratade vi återigenom att titta upp mer och spela runt bollen inom laget, vilket tjejerna lyckades bra med överlag i den sista perioden. Många fina mål fick vi se i den här matchen också och samtliga tjejer gjorde en fin insats - dock måste vi även berömma Lilla Torg som slet på bra i 60 minuter utan avbytare!


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer