Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
F2012/2013
Ystads IF FF
vs
Malmö IKF
Ystads IF FF vsMalmö IKF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 02 juni, 10:00
Plats:Sandskogens IP D-plan 7-manna 1
Tävling:
Matchnummer: 132308033
Samling:09:00, Omkl 3
Aktivitetsinfo: Nytt motstånd, ska bli kul! Hemma spelar vi alltid i vårt vita matchställ.

Ledare är Anna

Dagens matchvärd är Penny

Vi har även kiosken kl. 9.15-11.45  Signe, Elsa, Retaj, Ally sedan tidigare info

Nu köör vi!
2024-06-06 07:47

Hela truppen samlad dvs 12 spelare på plats och det blev en svettig utmaning att se till att alla fick spela. Svettigt värre var det också med värmen och med motståndet. Malmö hade några riktigt duktiga spelare och dessutom hade nästan alla ett grymt tillslag, där har vi något att lära.

 

Vi visade upp ett fint spel där vi vi följer vår spelide och jobbar med det vi tränar. Jag är övertygad om att det bara är att fortsätta nöta och kämpa på med speluppbyggnaden och samtidigt jobba med första touchen och sedan tillslaget så kommer även resultaten komma med oss.

 

Tråkigt att förlora men vi tar med oss att vinna kan man göra på många olika sätt, det behöver inte spelas fin fotboll och det är en fördel med bra tillslag så vi får fortsätta träna, vi ger oss inte!

 

Denna vecka träning måndag och tisdag och sedan lagaktivitet på torsdag kl 9.30-11 och direkt därefter bollflickeuppdrag. Nu händer det grejer..

 

Alla har betalt till Lörby så nu är vi på gång, bra jobbat! Härligt jobbat med korvalådorna, Madde ska ha även denna swish! Bästa gänget nu kör vi ända in i kaklet!

 

#yiffotboll #glädje #gemenskap #utveckling #tillsammansärvistarka #hållbarförening

 

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer