Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
P2006
Ystads IF FF
4 - 5
BK Höllviken
Ystads IF FF4 - 5BK Höllviken

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 19 juni, 12:00
Plats:Sandskogens IP F-plan
Tävling:
Matchnummer: 130962006
Samling:10:45, Omkl 7
Aktivitetsinfo: Säsongens sista match o vi spelar för att få ett bra avslut!

Följande kallas
Fabian, Jakob, Gustav, didrik, Hugo, Akram, HM, HK, Love, Isak, Jonte, Massoud, Lukas,

Plus några 07
Trupp:Akram Zakarya
Didrik Andersson
Fabian Andersson
Herman Karlsson
Herman Mårtensson
Hugo Mårtensson
Isak Kurtovic Svensson
Jacob Dahl
Jonathan Schmuck
Love Englert
Lukas Alm
Massoud Mohammadi
Omgång 2 Hemma mot Höllviken
2022-06-26 15:12

Om förra matchen startade i fantastiskt väder så var det raka motsatsen idag. Vi startade snarare som vi lämnade förra i fullständigt ösregn...

 

 

Matchen startade också riktigt illa med tråkiga felsbeslut som gjorde att det stod 2-0 till Höllviken redan efter 6 min, pust... Va fan hände här??

 

Inför laguttagningen fick vi frångå våra principer så att bara man tränat en gång under veckan eller iallafall har bra träningsstatistik sedan tidigare så fick man spela.

 

Efter ckockstarten kom vi igång och spelar igen riktigt bra. Idag spelar vi med 3 st födda 07 o Emil startar som 6a med Isak, Massoud framför sig och sedan Jonte på topp. När vi väl hittat rätt så är det en riktigt bra kombo. På kanterna så har vi både Love och Otto från 07 på riktigt bra spelhumör. Många fina kombinationer och fin grundläggande fotbollsförmåga gör att vi arbetar oss in i matchen och tar över och går till halvtidsvila med ledning 3-2. 

 

Isak var igen på riktigt bra spelhumör och gör 2 fina mål och Love sätter 3-2 efter ett fint sammarbete på kanten. Tyvärr är domarens beslutfattande något tveksam vilket påverkar oss negativt vilket vi behöver bli bättre på. Höllviken lyckas kvittera men ganska snabbt står Otto för en mycket fin presation där han sätter bollen i mål på halvvolley, snyggt!

 

Med en halvtimme kvar leder vi med 4-3 och har kontroll på matchen, har flera fina lägen och möjligheter. Höllviken är inte ofarliga utan har sina lägen och en period känns det som att det bara är försvar eller anfall för båda lagen och inget spel däremellan. Stämningen är lite irriterad och jag förstår att här ligger mycket historiskt bakom också.

 

Jag förstår inte hur det kan hända igen men tankens kraft och massor av individuella felbeslut gör att Höllviken inte bra kvitterar utan också tar ledning och ytterligare en rikltig käftsmäll har slagit till laget. Hur är det möjligt att vi förlorar...  igen? 

 

Någon har synpunkter på träningen och någon tycker att någon borde göra mål och någon annan tycker att vi borde vara mer bslutsamma i försvaret eller att målvakten borde ta någon boll. Spelar ingen roll..

 

Vi har jobbat hårt med speluppbyggnaden och presspelet under försäsongen. När vi märkte att vi inte riktigt kom fram som vi önskade i offensiven så jobbade vi mer med att använda yttre korridoren på våra träningar men också avslut på olika vis och rakare speluppbyggnad för att komma till avslut. Så möjligheterna har funnits men så klart får vi utvärdera och köra vidare.

 

Vi hamnar i tabellen på en sjätte plats av tio och med känslan av att vi spelat jämnt med alla utom Hässleholm där vi inte alls var påkopplade eller hade samma energi och löpförmåga.

 

Nu taggar vi sommarledigt och egen träning för att komma redo till höstens nya utmaningar!!

 

Heja YIF FF P06!! Tillsammans är vi starka!!

 

 


<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 15/10 13:30
2 - 1  
Lör 8/10 12:00
6 - 1  
Sön 25/9 11:00
3 - 0  
Fre 16/9 17:45
4 - 1  
Sön 4/9 14:00
1 - 5  
Sön 21/8 14:00
4 - 0  
 
 
Våra sponsorer