Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
P2006
IFK Klagshamn
4 - 2
Ystads IF FF
IFK Klagshamn4 - 2Ystads IF FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 12 juni, 14:00
Plats:Klagshamns IP plan 2
Tävling:
Matchnummer: 130962045
Samling:11:45, Mc D
Aktivitetsinfo: Vårens näst sista match får våren och det blir till Klagshamn.

Skolavslutningsveckorna är ju en utmaning när det gäller att få till träningarna men torsdagsträningen bjöd nästan på fullt hus och mycket glädje. Nu har vi dessutom skjutit in oss så på söndag sitter bollarna;)

Förbered er med mat, sömn och dryck så köör vi!!
Följande kallas:
Fabian, Sam, Hugo, Pontus, Didrik, Akram, Abbas, HM, Massoud, Isak, Jonte, Love, Lukas, Oskar, Levi K, Hugo
Kallar 2st 08or eftersom vi har 6st som endast tränat 1ggr denna veckan & 2 av dessa har svag träningsnärvaro generellt.

Tillsammans!!
Trupp:Abbas Almusawi
Akram Zakarya
Didrik Andersson
Fabian Andersson
Herman Mårtensson
Hugo Andersson
Hugo Mårtensson
Isak Kurtovic Svensson
Jonathan Schmuck
Levi Krajnc Randowo
Love Englert
Lukas Alm
Massoud Mohammadi
Olle Walldén
Oskar Denes
Pontus Ekström
Sam Olsson
Omgång 9 Bortamatch mot Klagshamn
2022-06-26 14:24

En härlig söndageftermiddag i Klagshamn!!

 

Solen sken och det var perfekt väder för fotboll. Stämningen var på topp och energin hög. Föräldrarna njöt och hade gött och då hade vi inga tankar på att resultatet av matchen och vädret skulle bli allt annat än vad vi hoppats på!

Vi har kommit in en period där sjukdomar och skolaktiviter gör träningsnärvaron bristfällig. Idag hade vi med oss 3st födda 08, Gustav som varit med tidigare och idag fick starta som högerback och gör det riktigt bra, kul! Hugo Andersson en teknisk duktig fotbollspelare fick idag starta i anfallet, gör det bra med fysiken tar ut sin rätt och det blir lite tufft. Levi Krancj hoppade in på kanten efter att Herman M fått andnöd efter ca 25min och Levi gör det bra, orädd och tuff i duellerna trots sin lilla storlek.

 

I första halvlek äger vi typ allt spel. Bra speluppbyggnad och vi tar löpningarna på kanterna och har fina rotationer på mitten för att skapa spelbarhet. Tyvärr får vi inte till det i sista tredje delen och vi gör det lite väl komlicerat. 

 

Att vi ligger under med 3-0 i halvlek är obegripligt, de lyckas få in en frispark långt utifrån, därefter får de till två snabba omställningar de deras anfallare hamnar 1 vs 1 med vår försvarare och där vi borde tagit tydligare beslut och olyckligtvis så straffas vi hårt.

 

I paus är vi helt energilösa och uppgivna. Vi ledare för söker få laget att tänka på möjligheterna, har de gjort mål så kan vi osv samt att vi har allt spel och att vi ska bara bli lite rakare. Didrik, vår kapten, är besviken på sin och lagets insats men lyckas ändra sin mindsetting och får igång laget, bra jobbat!!

 

Vi gör lite justeringar och får upp löpstarka Love i anfallet. Lukas kom in i slutet på första som 6a när Jonte hade kramp. Lukas gjorde det bra och vi vill ha kvar honom samtidigt som Gustav behöver vila. Lukas tar högerbacken och gör det riktigt bra. Jonte är på gång igen och Isak o Massoud jobbar hårt med spelbarheten och gör det besvärligt för motståndarna. Didrik och framförallt Sam är mycket mer beslutsamma och tydliga i sitt försvarspel samt deltar aktivt, särskilt Didrik tar stort ansvar i speluppbyggnaden. Akram kör på som vanligt, pålitlig och lugn, vi uppmuntarde honom till att våga mer i det offensiva jobbet. Inte konstigt att det blir lite osäkert i förvaret när vi nästan varje match har en ny linje.

 

Det som imponerar stort på mig och är Isaks mentala vändning från fullständig hopplöshet till full av energi och fantastiskt spelhumör. Isak visar vilken fantastisk fotbollspelare han är, ska bli så spämnnade att följa. Gör sig spelbar, fintar och dribblar men har nu också hamnat i ett flow där han släpper bollen i rätt tillfälle och sedan tar ny löpning. Dessutom smittar det av sig och vi jobbar fantastiskt som lag och Isak 2 mål och har fler chanser precis som många andra, overkligt att det inte blir mål, vi har verkligen stolpen ut. 

 

När vi trycker på för kvittering så lyckas de med en snabb omställning och sätter 4-2. Det känns så tråkigt och orättvist och det gör ont i mig. O precis har matchen avslutats och värsta ovädret drar över och himlen öppnar sig och värsta störtregnet tvingar oss kvar i omklädningsrummet.

 

Tung bilresa hem och fokus fick vändas mot att vi nu går in i sista skolveckan i grundskolan och att det ska bli så kul!!

 

Som tränare funderar jag på hur sk avi få till bra träningar med killar som går på 4 olika skolor vilkeet innebär olika dagar för olika avslutningsaktiviter..

 

Kämpa!!

 

 


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 14/8 18:00
3 - 0  
Sön 19/6 12:00
4 - 5  
Sön 12/6 14:00
4 - 2  
Fre 3/6 19:00
2 - 0  
Tor 26/5 13:00
4 - 1  
Sön 22/5 11:00
 
 
Våra sponsorer