Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
P2006
Höörs IS
1 - 5
Ystads IF FF
Höörs IS 1 - 5Ystads IF FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 04 september, 14:00
Plats:Färs & Frosta Arena, Höör A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130964016
Samling:11:45, Ica kvantum
Aktivitetsinfo: Bortamatch

Riktigt bra o intensiva träningar måndag o tisdag! Hörde dessutom från Gustav att det varit bra på P19, de som närvarade, och även P15/14 hade bra träning, bra jobbat alla!!
Förbered er även med sömn o bra mat o dryck samt hitta rätt mindsetting o fokus på bra prestation så kommer resultatet!

Höör är ny motståndare från i våras. Det kommer bli kul!!
Trupp:Christopher Severin
Didrik Andersson
Emil Möller
Gustav Mundt
Herman Karlsson
Hugo Carlswärd
Hugo Mårtensson
Isak Kurtovic Svensson
Leonard Arifi
Love Englert
Lukas Alm
Massoud Mohammadi
Sam Olsson
Stefan Eduard Panta
Tristán Mendez
Vilgot Svensson-Throbäck
Härlig söndagseftermiddag med många mål
2022-09-05 08:01

Men vilken sömning tillställning det blev inledningsvis. Många felbeslut, många touch och långsamt tempo. Vi var allt annat än nöjda...

 

Ljusglimten från första halvlek är att Leo äntligen var tillbaka i matchspel och på vilket sätt, mycket energi och många maxlöpningar. Härligt och han har visat samma energi och förmåga på de senaste 2 veckornas träningar. Hoppas det håller i sig och att han får vara skadefri!

 

I halvlek coachade vi om att varför göra fotboll så onödigt svårt? Fokus inför 2a ta emot boll, passa vidare och därefter ny löpning. Hitta trianglar och spela bollen på marken, göra det enkla och flytta boll snabbt! 

 

Vi fick direkt respons och spelet blev snabbare och mer i linje med hur vi jobbar med spelutvecklingen. Även målen rullade på och det hade kunnat bli ännu fler.

 

Härligt att ha tillbaka Lukas, HK & Sam i startelvan, ser fram emot att ni håller i den systematiska träningen så ni får er personlig autveckling & att vi kan utveckla vårt gemensamma spel. Måste nämna Loves arbetskapacitet, så lojal och hårt arbetande i 90min, mycket viktigt och värdefullt för laget.

Isak, Massoud, Didrik, Hugo och Love är ju spelare som systematiskt tränar med P19 och även spelar matcher. Vi får positiv feedback och nu är deras utmaning mycket mentalt, dvs oavsett var man spelar måste man vara 100% det funkar inte att vara nonchalanta och loja och tro att det ska lösa sig. Jobbet måste göras oavsett miljö! Det är en del i utvecklingen och inget nytt för oss ledare men också något som ska hanteras och jobba med.

 

Idag tar vi också med oss att nya killar fick prova på spel i P16. Tristan från P07 gjorde en riktigt stabilt och bra inhopp (45min), där han både utmanade och tog för sig i närkampsspelet. Kul! Tog för sig gjorde både Christoffer och Hugo från P09. Fabian sjuk och olika omständigheter kring andra målvakter gjorde att vi fick sätta in en 3 år yngre mv men det tog inte många minuter förrän han styrde sina medspelare och tog för sig, coolt och modigt! Även Hugo visade att han har god kapacitet både fysiskt och fotbollsmässigt dessutom så fick han sätta 2 baljor och hade chans på fler. Kul!

 

Gustav 08 har ju visat tidigare att han kan spela lugnt, tryggt och med fin spelförståelse och passningsspel, han kom in som mittback och spelade hela 2a, riktigt stark! Möller har ju spelat så mkt med 06 att han känns helt hemma och gör en stabil insats även Vilgot har varit med mkt och tar många löpningar och jobbar hårt i yttre korridoren men eftersom han spelade första när laget inte var helt påkopplade fick han inte riktigt de möjligheterna han förtjänar. 

 

Ikväll är några på STU men övriga tränar som vanligt. Sedan vanlig träning på onsdag och nästa vecka innan nästa seriematch som är borta mot Åhus Horna fredagen den 16 september. Gör er uppmärksamma på tiden, vi lämnar Ystad/Sandskogens IP kl 15.30 

 

För kännedom så blir tyvärr Jonte borta ca 6 veckor, Jacob har någon vecka kvar men Grabb är tillbaka o har genomfört en träning efter smällen mot Höllviken. Akram, Olle, Pontus & Oskar har för dålig träningsnärvaro för att det ska vara lämpligt för matchspel men nu har vi ju 4 träningar plus 2 det med P19 eller P15 innan nästa match så möjligheter finns👊

 

Heja YIF FF!! Tillsammans är vi starka!!


<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 15/10 13:30
2 - 1  
Lör 8/10 12:00
6 - 1  
Sön 25/9 11:00
3 - 0  
Fre 16/9 17:45
4 - 1  
Sön 4/9 14:00
1 - 5  
Sön 21/8 14:00
4 - 0  
 
 
Våra sponsorer