Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
P19
IFK Malmö FK 1
4 - 1
Ystads IF FF 1
IFK Malmö FK 14 - 1Ystads IF FF 1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 17 april, 14:00
Plats:Malmö Stadionområdet Plan 9 konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130710008
Samling:12:30
Påskmatch
2022-04-17 19:14

I seriens första bortamatch begav vi oss till Malmö för att möta IFK Malmö på stadionområdet. Då Malmö FF spelade inne på stadion samtidigt så fick vi infinna oss i att vi idag inte var huvudnumret på stadionområdet. Tur var väl kanske också det då vi gör säsongens hittills överlägset sämsta insats över 90 minuter mot ett hårt jobbande IFK Malmö. I påsklovsveckan som varit har där funnits mer att önska av träningsnärvaron, resor och jobb har prioriterats och idag räknar vi till 10 olika återbud med mer eller mindre bra anledningar. Vi samlar med stöd av A-lagsspelare ändå ihop en väldigt namnstark trupp, men det syns att vi har svårt att hitta in i det redan från start då det både är några ovana positioner i startelvan samt spelare som nyligen kommit tillbaka från skada som inte riktigt är inne i full matchform än. Vi fastnar för andra matchen i rad i någon sorts dåligt mönster där vi så fort vi har bollen bara skickar iväg den långt igen och passningsspelet sitter verkligen inte där det ska. En dålig dag rent fotbollsmässigt kan alla lag ha och det är bara att konstatera att det idag inte riktigt går vår väg. På andra sidan planen står ett IFK Malmö taggade till tänderna och visar att man är betydligt mer sugna på att ta hem 3 poäng än vad vi är. Vi är mestadels av tiden för långt ifrån motståndarna och när vi väl är där är det nästan som att vi ber om ursäkt för det, rent inställningsmässigt finns det betydligt mer att ta fram än det vi visar upp idag då det känns som att vi inte riktigt är där.


Inte mycket positivt i dagens match alltså, ska man försöka se någonting positivt så är det att allting i princip bara kan och bör bli bättre till nästa. En dålig dag kan alla ha och det är bara att hoppa upp på hästen igen och konstatera att vi inte kommer vinna matcher i denna serien om vi inte är 100% där. Nu laddar vi för en ordentlig träningsvecka där många spelare kommer tillbaka och förhoppningsvis är sugna på att vara med och konkurera om platser i nästa helgs matchtrupp och startelva mot FC Trelleborg.

Tre vassa vita:

3 p. Casper Nilsson

2 p. Noah Londögård

1 p. Kalle Svenby


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer