Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
P2006
Eskilscupen & höststart
2022-08-29 15:08

Vad hände med augusti?

 

Efter 4 träningspass åkte vi till Eskilscupen för att spela ihop oss och utveckla vårt spel inför höstsäsongen. 

 

Tyvärr var vi dåligt med från start och trots spelövertag förlorade vi första matchen. Även i andra började vi bra men när de fick in bollen och med det dog energin.

 

Hur hämtar man sig från en sådan start? Dag 2 peppade vi igång med fokus på prestation och i sista gruppspelmatchen spelade vi riktigt bra och vi fick med oss en välförtjänt vinst. Vi slutade på en 3e plats i gruppen, vinst i första så hade vi varit i A-slutspel. Sen i kvalmatchen förlorade vi mot Höllviken och vi hamnade i D-slutspel. 

 

Stor besvikelse men sista dagen bestämde vi oss för att bara köra och fokusera på vår spelidé. Vi spelade riktigt bra i alla matcherna även om det inte blev så många mål men tillslut tog det oss till final där vi också stod som segrare! En seger är alltid en seger!

 

Så vi fick till 7 bra macther och kommer laddade med energi in i hösten!

 

Vi fortsätter träna 16.30-18 måndag och onsdag fram till vecka 40. Därefter uppdaterar vi våra träningstider. De som anmält intresse 8-9st tränar med P19 på torsdagar kl 18.45

 

Vi deltar i seriespelet i P16 och jobbar med att man måste delta helst 2 pass/vecka för att få matchtid. De som tränar med P19 kommer också under hösten att få speltid med laget. Vi fortsätter samarbetet med P07 & P08 för att skapa en bra träningsmiljö för så många som möjligt.

 

Seriesplet började hemma mot Hittarp där vi had en riktigt bra prestation och sedan for vi till Höllviken där vi åkte på stryk, igen, jobbigt! Ny möjlighet till helgen då vi spelar borta på söndag mot Höör!! 

 

Under Team Sportia var några av er aktiva som domare, Fabian, Isak, HK, Grabb & Lukas och sedan hade vi några killar som hjälpte till i kiosken Didrik, Hugo, Love, Massoud & Jacke och även en del föräldrar som grillade eller hjälpte till i kiosken. Tack snälla för att ni var med och gjorde cupen till den fantastiska fotbollsfest vi längtat efter!!

 

Om man inte var aktiv får man en ny möjlighet att engagera sig och stötta föreningslivet. Lördagen den 24/9 arrangerar vi P05 landskamp på Sandskogens IP. Såklart behövs 

friviliga till olika uppdrag så ta chansen att få se framtidens stjärnor och samtidigt bidra till föreningen!

 

Se mer info & anmälan  Landskamp

 

Heja YIF FF P06!! Tillsammans är vi starka!!


Nyhetsarkiv
Eskilscupen & höststart2022-08-29 15:08
Future Cup2022-04-05 21:35
 
Våra sponsorer