Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
Glöm inte att anmäla er till volontärer TeamSportia Cup 2024
2024-06-30 17:14
Till er som inte har anmält er till volontärer Team Sportia Cup 2024

Hej

Äntligen är det dags för ytterligare en upplaga av Team Sportia Cup, Skånes nästa största ungdomsturnering i fotboll och en av föreningens största inkomstkällor.

En förutsättning för att kunna bedriva cupen är att vi får er hjälp. I fjol var uppslutningen stor och vi hoppas på detsamma i år.

 

Vi ber er därför att klicka i ett eller flera alternativ nedan.

Kan ni hjälpa till vid mer än ett tillfälle så kan ni antingen kryssa i formuläret direkt (om det gäller olika dagar) och välja flera alternativ eller skapa ett ny anmälan och där sätta in fler tider för samma dag - länken kan användas hur många gånger som helst.

 

Allt eftersom tiderna blir fyllda  så kommer dessa att försvinna och texten  "Kvoten är fylld" stå i raden. Med andra ord - så länge där finns tider så finns där behov - först till kvarn.

 

Klicka på länken nedan:

 

Volontärer till Team Sportia Cup
 

Ni kommer att få ett bekräftelsemail på de tider/val som ni gjort -  valen som ni gjort är då i bockat.

Skulle ni vilja ändra nånting så ber vi er kontakta Frans Karlsson på telefon 0708 - 61 30 10.

Genom att vi alla snarast går in och anmäler oss på en eller flera tider så kan vi tillsammans fortsätta arbetet med Team Sportia Cup 2024.

Stort TACK på förhand mvh TeamSportia Cup Gruppen

 
Våra sponsorer