Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
P2009
Välkomna till P13
1:a SVM 2021-2022, 2:a Linero Trophy Cup 2022 o Future Cup 2022 Göteborg I påsk. Se även seriespel vår och höst.

Hej och välkomna till vår nya hemsida Sport Admin P13.

 

Precis som innan kan ni här följa vad som händer i Ystads IFFF men framförallt kan ni följa oss i P13. Innehållet är inte olikt det vi hade i Laget.se: I Nyheter finns just nyheter, i Kalendern finns det mesta som händer kring laget,  i Matcher finns inte bara våra matcher utan även föreningens, i Truppen  hittar ni våra duktiga spelare, i Bildgalleri hittar ni nostalgibilder och från nutid och i Dokument hittar ni nyttiga och viktiga dokument.

 

Som ni ser ovan är säsongen redan i full gång. Vi är nyblivna Mästare i Skånes VinterMästerskap 2021-2022 och vi knep en andraplats i Linero Trophy Cup 2022! Nu ser vi med tillförsikt fram emot Future Cup i Göteborg i påsk. Väl hemma därifrån blir det grästräning 3ggr/vecka och sen fortsätter seriespelet i Sydvästra A den 23/4 mot IFK Malmö på bortaplan. Innan dess ska vi då ha mött både Hyllie och LB07

 

/Helena Severin, Albin Algotsson, Magnus Jakobsson och Sven Severin

 

 

2022-10-29 17:19
 
Nu startar Gutz försäljningen 2022!!!!!
2022-09-20 17:18

Nu är det dags att sälja Gutz kläder igen.

 

Försäljningsperiod 26/9-30/10

Pris 200kr/st

Målsättning för föreningen är 3pkt/spelare

Förtjänst till laget är 20kr/paket

 

Kataloger kommer att delas ut nästa vecka under träningen.

 

Nedan följer två länkar:

 

BJUDA IN SÄLJARE!!!

 

När säljaren sedan går in på sin länk registrerar den sig själv och kan direkt komma igång med sin försäljning. Där hittar ni även länk till er egna webbshop. Enkelt, eller hur?

 

P 13/2009

https://webshop.gutz.se/sv/ts/register/632807694071c47476022b27

 

 

DELA KATALOG!!!!

 

Dela gärna länken till katalogen i dina sociala kanaler för att öka er försäljning. Då sortimentet kan variera lite över tiden och för att du skall vara helt säker på att du delar rätt katalog kopierar du koden nedan. Enkelt, eller hur?

Vill ni hellre dela länken till er webbshop så behöver du registrera dig som säljare. Då får ni tillgång till den på en gång kan dela via mail, sms och i sociala kanaler.

 

 

 

https://issuu.com/springhilltextile/docs/gutz_katalog_aw2022_sv_v2_issuu?fr=sODYyMDQ1MDY0MzI

 

 

Vid några ev frågor ta kontakt med mig Jocke 0730312554, jocke.andersson@yifff.se,

eller er vitamin/kontaktperson för laget.

 

Nu kör vi och lycka till mvh Jocke

Team Sportia Cup 2022
2022-08-19 21:17
Glada och varma killar i sommarvärmen!

Hej!

Våra killar gör i Team Sportia Cup ännu en fantastisk insats i tävlingssammanhang! Innan har det handlat om seger i Skånes Vintermästerskap, andraplats i Linerocup och en sjätteplats i serie A1 vår.

 

Denna gång handlade det om vår egen Team Sporia Cup. Som vanligt står våra stolta killar upp och presterar riktigt bra fotboll. Denna gång når vi till semifinal där Rosengård, ett av Skånes bästa lag, blev lite för svåra med en förlust med 0-2 men vi skapar massor av målchanser. Det är aldrig roligt att förlora men denna insats ska vi vara riktigt stolta över och i första halvlek mot Rosengård presterar vi riktigt bra fotboll, bästa för dagen, med 16 spelare, och med ett nytt spelsystem. Ni är bäst i stan grabbar!

Inför hösten 2022
2022-08-06 11:14

Hej fotbollsvänner!

 

Efter ett välförtjänt och välbehövlig sommaruppehåll är så fotbollsaktiviteterna för våra fotbollskillar i full gång igen. Efter finfina insatser i våras och bra förberedelser, tänker då på träningsflit, cuper, serien, friidrottsträning, serieavslut i klubbvillan, träningsmatch Bornholm, ser vi fram emot samma go från killarna under hösten. Innan serien Sydvästra A2 drar igång, Anderslöv borta 15/8, ska vi så också genomföra vår egen Team Sportia Cup. 

   Vi kommer denna termin ha ytterligare ett lag i seriespel P13 Sydöstra. Här kommer en del av grabbarna i P13 att erbjudas spel, vilket innebär mer speltid till alla. Den serien drar igång 25/8 med Simrishamn borta. Matcher i denna serie kommer till största del att skötas av ledarna i P12. Följ detta lag i P12:s kalender el prenumerera på den.

 

Vi ses!

 

/Ledarna

 

Ps. Återbud till träningar senast en timme innan träningsstart. Glöm inte följa oss i kalendern. Den är uppdaterad vad gäller seriematcher hela terminen och träningar tom v33. Angående träningsdagar v 34 och framåt återkommer vi. Som sagt: Följ oss i kalendern!

 
Våra sponsorer