Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
P2009
Välkomna till P13
1:a SVM 2021-2022, 2:a Linero Trophy Cup 2022 o Future Cup 2022 Göteborg i påsk

Hej och välkomna till vår nya hemsida Sport Admin P13.

 

Precis som innan kan ni här följa vad som händer i Ystads IFFF men framförallt kan ni följa oss i P13. Innehållet är inte olikt det vi hade i Laget.se: I Nyheter finns just nyheter, i Kalendern finns det mesta som händer kring laget,  i Matcher finns inte bara våra matcher utan även föreningens, i Truppen  hittar ni våra duktiga spelare, i Bildgalleri hittar ni nostalgibilder och från nutid och i Dokument hittar ni nyttiga och viktiga dokument.

 

Som ni ser ovan är säsongen redan i full gång. Vi är nyblivna Mästare i Skånes VinterMästerskap 2021-2022 och vi knep en andraplats i Linero Trophy Cup 2022! Nu ser vi med tillförsikt fram emot Future Cup i Göteborg i påsk. Väl hemma därifrån blir det grästräning 3ggr/vecka och sen fortsätter seriespelet i Sydvästra A den 23/4 mot IFK Malmö på bortaplan. Innan dess ska vi då ha mött både Hyllie och LB07

 

/Helena Severin, Albin Algotsson, Magnus Jakobsson och Sven Severin

 

 

 
Våra sponsorer