Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
F2011/2012
Ystads IF FF vit
vs
Sövestads IF
Ystads IF FF vitvsSövestads IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 02 juni, 18:00
Plats:Sandskogens IP C-plan 7-manna 2
Tävling:
Matchnummer: 132408029
Samling:17:10, ICA Kvantums parkering (Kvantum vid väg 13)
Aktivitetsinfo: OBS!! Bortamatch i Sövestad!

Meddela om du kör direkt!

Sövestad har utlovat att grillen är tänd och att kiosk ska finnas.
Trupp:Edit Lindskog
Elli Rix
Klara Persson
Linnea Muzzini
Lotta Olsson
Nellie Lundin
Othilia Strid Bäckdahl
Siri Björklund
Thelma Jönsson
Thyra Holst
Vera Almqvist
Sövestads IF - YIF
2022-06-06 16:06

På torsdagskvällen spelade vi matchen mot Sövestad som blivit uppskjuten några veckor. Det blev en härlig tillställning på Sövestads IP och en riktigt bra match med två bra lag. 

Planen vi spelade på var tämligen stor och något svårsprungen, vilket också gjorde att tjejerna var tvungna att trycka till passningarna rejält då bollen annars stannade upp i gräset. Det var en bra träning för tjejerna, både för att få snabb kontroll på bollen och för att få upp bolltempot. Den stora planen tvingade tjejerna att passa betydligt mer än vi gör vanligtvis, vilket var en bra övning för dem och något som vi ska jobba vidare med. 

 

Vi har vid tillfällen sett att tjejerna är lite rädda för att gå in i närkamperna, men det såg vi ingenting av under matchen utan de satte hög press på Sövestad och gick in rejält i närkamperna från första stund. 

Trots att Sövestad spelade runt bra och hade flera riktigt duktiga och lite större och snabbare spelare lyckades vi ta över spelet mer och mer, vilket inte minst visade sig i den tredje perioden då Sövestad inte skapade en enda riktig målchans. 

 

Många fina mål fick vi se från tjejerna under matchen och överlag en väldigt fint genomförd match!


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer