Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
F2011/2012
Referat: FC Möjligheten - Ystads IF FF blå
FC Möjligheten - YIF
2022-05-08 18:09

Söndagen bjöd på en solig match i Malmö, där vi tar med oss en riktigt bra period och två som var något sämre. Under de två första perioderna var vi något passiva, vilket gjorde att vi hade svårt att ta tag i spelet och skapa något framåt. 

Referat: Skegrie BK grön - Ystads IF FF vit
Skegrie BK-YIF
2022-05-08 17:53

Ännu en tuff match för våra tjejer där vi mötte storväxta och fysiska motståndare. Det small rejält i närkamperna och våra tjejer fick många smällar, men kämpade på väldigt bra. Ingen vek ner sig utan, fick de en smäll kom de tillbaka efter en stunds vila. 

Referat: Ystads IF FF vit - Sjöbo IF
YIF-Sjöbo IF
2022-04-30 16:31

Två bra perioder och en något sämre är en bra sammanfattning av dagens hemmamatch mot Sjöbo IF. Sammantaget var det en tuff match mot ett duktigt motståndarlag som överlag var något större än oss. 

Referat: Backarnas FF - Ystads IF FF blå
Backarnas FF-YIF
2022-04-24 18:47

Helgens andra match spelades ganska tidigt på söndagsmorgonen, på en förhållandevis svårspelad gräsplan som var väldigt ojämn och hade relativt högt gräs. Det var kalla vindar som blåste över oss på Dalhems IP i Malmö denna morgon, men tjejerna hanterade det bra.

Referat: IFK Simrishamn (F12) - Ystads IF FF vit
IFK Simrishamn-YIF
2022-04-24 18:40

Det var en svårspelad match på konstgräs på Korsavads IP, där vi mötte ett 12-årslag som har fått dispens att spela i vår 11-årsserie. Detta märktes stort i denna match, då motståndarna var betydligt större och i vissa fall snabbare än vad vi var.

Referat: Kulladals FF - Ystads IF FF blå
Kulladals FF - YIF
2022-04-16 16:58

Påskafton, fantastiskt vårväder och första seriematchen för oss i Malmöserien. Den här helgen har vi haft två tuffa matcher, inte minst då påskhelgen till synes har ställt till det för oss med många som har varit bortresta - toppa det med ett par sjukdomsfall så har det varit svårt att pussla ihop lagen. Men det har löst sig och när vi summerar helgen så har vi genomfört två matcher med beröm godkänt!

 
Våra sponsorer