Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
F2011/2012
Sommaravslutning
2022-06-21 22:11

Vädret var med oss under kvällen och vi fick en härlig sommaravslutning innan uppehållet. Kvällen innehöll en lättare träning med diverse tävlingar och därefter bjöds det på glass innan vi i samlad trupp gick ner till stranden vid Ystad Saltsjöbad. I princip samtliga tjejer var tuffa och hoppade i det inte alltför varma vattnet, tillsammans med Emma som fick stå för badandet för hela ledarstaben. 

 

Nu har vi uppehåll till tisdagen den 2 augusti. Fortsätt gärna att träna lite på egen hand och håll igång med en fotboll eller två. Och glöm inte att äta mycket glass i sommar! 

 

Vi i ledarstaben tackar för en härlig vårsäsong tillsammans med alla fina tjejer!

 

// Emma, Johan, Pär, David, Stefan, Micke & Liza

Referat: Ystads IF FF blå - Lilla Torg FF
YIF - Lilla Torg FF
2022-06-06 16:16

Sommarvärme, hemmamatch och perfekt plan på Sandskogens IP inbjöd till en härlig fotbollsmatch på lördagen. 

Referat: Ystads IF FF vit - Sövestads IF
Sövestads IF - YIF
2022-06-06 16:06

På torsdagskvällen spelade vi matchen mot Sövestad som blivit uppskjuten några veckor. Det blev en härlig tillställning på Sövestads IP och en riktigt bra match med två bra lag. 

En härlig cupfinal!
2022-05-27 09:14

Igår kväll var våra härliga tjejer maskotar åt FC Rosengård och BK Häcken i den väldigt spännande finalmatchen i Svenska Cupen, där FC Rosengård drog det längsta strået efter förlängning. 

Våra tjejer skötte sig kanonbra, både som maskotar och på läktaren där de gjorde sitt yttersta för att höja upp stämningen och stötta FC Rosengård. 

Fler bilder från matchen finns på vårt Instagram-konto: ystadsif2011_2012

Referat: Spjutstorps IF - Ystads IF FF vit
Spjutstorps IF - YIF
2022-05-22 22:30

Helgens andra match utspelade sig i idylliska Spjutstorp, där vi mötte ett storvuxet och tufft lag. Våra tjejer stod dock upp bra mot det betydligt större motståndet - och de minsta i vårt lag var nog de som gick in tuffast i närkamperna!

Referat: Furulunds IK - Ystads IF FF blå
Furulunds IK - YIF
2022-05-22 22:24

Vi fick se tre ganska jämna perioder på Vikenplanen i Furulund under lördagen. Matchen spelades på konstgräs, men våra tjejer bemästrade underlaget bra. 

 
Våra sponsorer