Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
F2011/2012
Årets sista seriematcher
2022-10-17 09:26

Så var årets sista seriematcher spelade! Något som givetvis känns vemodigt, men samtidigt kan det vara skönt med några veckors vila för återhämtning från en lång säsong.

 

Söndagens matcher bjöd på ett härligt solsken, om än ett ganska blåsigt fotbollsväder. I F10-serien begav oss till Dalby för årets sista match. Som vi så ofta har sett den här säsongen var vi lite segstartade i den första perioden, men jobbade oss in i matchen och spelade betydligt bättre i den andra och tredje - och då trillade också målen in. En härlig avslutning på säsongen!

 

I F11-serien åkte vi till Bara, vilket blev en riktigt tuff match. Vi mötte ett välvuxet och tufft lag, som dessutom utnyttjade den starka medvinden i den första perioden till att skjuta mycket. Trots den tuffa inledningen stod vi dock pall och med stöd av medvinden i den andra perioden kunde vi helt vända matchbilden. Även om vissa passningar rann iväg för oss i medvinden och på det snabba konstgräsunderlaget gjorde vi en riktigt bra period och fick in ett par mål. 

Den tredje perioden blev en ren kamp - och det var tydligt att tjejerna skulle kämpa till sista svettdroppen denna dag. De tänkte inte vika ner sig en centimeter och kämpade ända till dess domaren blåste av matchen - vilket också gav utdelning. Det var en riktigt tuff, jämn och spännande match som slutade på bästa sätt.

 

Detta var som nämnts våra sista seriematcher för året och nu tar vi uppehåll i tre veckor. Veckan efter höstlovet kommer vi igång med träningen på nytt ute på konstgräset - vi återkommer med mer information om det inom kort. 

 

Planera också in söndagen den 11 december! Vi har anmält oss till JAIF-cupen, anordnad av Janstorps AIF, med två lag. Cupen äger rum i Nils Holgersson-hallen i Skurup, så det är en inomhuscup på konstgräs. 

 

Med detta vill vi tränare tacka alla spelare, föräldrar och alla andra runt omkring för säsongen 2022! Vi ser redan fram emot säsongen 2023!

 

Hälsningar

Pär, David, Emma, Micke, Johan, Stefan och Liza

 

Sista veckan för säsongen
2022-10-10 17:15

I helgen spelade vi våra näst sista matcher, i allt från ösregn till strålande sol. Båda lagen kunde stundtals visa upp riktigt fint spel och gjorde två väl genomförda matcher. Därefter avslutade vi helgen med att åka in till Malmö för att spela förmatcher och gå in som maskotar på Malmö FF:s hemmamatch mot IFK Värnamo; se bilder från det på vår Instagram-sida ystadsif2011_2012.

 

Den här veckan har vi våra två sista träningar på gräs för i år. Årets sista träningsmatcher går av stapeln på söndag; vi möter Bara GoIF i F11-serien och Dalby GIF i F10-serien - båda bortamatcher. 

 

Efter helgen kommer vi ta ett uppehåll på tre veckor och startar upp träningen på nytt på konstgräset i vecka 45, dvs efter höstlovet. Vi återkommer med besked så snart vi vet vilka träningstider vi har blivit tilldelade. 

 

Tagga för den sista veckan - nu kör vi ända in i kaklet! :)

Nu startar Gutz försäljning 2022!!!!
2022-09-20 11:00

Nu är det dags att sälja Gutz kläder igen med start nästa vecka.

 

Försäljningsperiod 26/9-30/10

Pris 200kr/st

Målsättning för föreningen är 3pkt/spelare

Förtjänst till laget är 20kr/paket

 

Kataloger kommer att delas ut nästa vecka under träningen.

 

Nedan följer två länkar:

 

BJUDA IN SÄLJARE!!!

 

När säljaren sedan går in på sin länk registrerar den sig själv och kan direkt komma igång med sin försäljning. Där hittar ni även länk till er egna webbshop. Enkelt, eller hur?

 

F 10/11 2011/2012

https://webshop.gutz.se/sv/ts/register/63280c900413cd4cd41c4846

 

DELA KATALOG!!!!

 

Dela gärna länken till katalogen i dina sociala kanaler för att öka er försäljning. Då sortimentet kan variera lite över tiden och för att du skall vara helt säker på att du delar rätt katalog kopierar du koden nedan. Enkelt, eller hur?

Vill ni hellre dela länken till er webbshop så behöver du registrera dig som säljare. Då får ni tillgång till den på en gång kan dela via mail, sms och i sociala kanaler.

 

 

 

https://issuu.com/springhilltextile/docs/gutz_katalog_aw2022_sv_v2_issuu?fr=sODYyMDQ1MDY0MzI

 

 

Vid några ev frågor ta kontakt med mig Jocke 0730312554, jocke.andersson@yifff.se  eller er kontaktperson/vitamin i laget

 

Nu kör vi och lycka till mvh Jocke

 
Helgen och information om den kommande veckan
2022-09-12 11:36

Den här helgen hade både lagen varsin bortamatch - det ena laget spelade borta i Sjöbo och det andra åkte ända bort till Stehag - och i båda matcherna var det kanske lite tyngre än vi såg i förra helgens härliga hemmamatcher.

 

F10-laget åkte till Stehag och hade en något skakig inledning på matchen, där spelet inte riktigt stämde. Undan för undan jobbade vi oss in i matchen och kunde ta över mer och mer, i takt med att vi fick till stabiliteten bakåt. Vi kämpade lite med att få till positionerna under matchen, men hela laget ska ha en eloge för att vi inte hängde med huvudena när spelet inte riktigt stämde utan fortsatte att jobba. Vi avslutade matchen på ett positivt sätt.

 

Nu till helgen har vi bara en match - i F10-serien - då Skegrie BK dragit sig ur F11-serien. Observera dock att vi fortfarande har ansvar för kioskbemanningen på lördag den 17/9 mellan kl 9.15-11.45 enligt beslut från klubben. Vi vill nämna det så att ni som har blivit tilldelade detta pass inte glömmer/missar det!

 

På fredag har vi vår övernattning för laget i Klubbvillan, och planeringen är i full gång! Meddela någon av oss ledare om det är något vi behöver tänka på kring era tjejer, och inte minst är det viktigt att ni meddelar oss om det finns några allergier eller dylikt. 

 

Vi ses under veckan på träningarna!

 

// Liza

Dagens matcher
2022-08-28 17:59
Taktikgenomgång innan matchen

Under söndagen spelade vi två matcher; det ena laget åkte till Lund och mötte Lunds FF medan det andra åkte mot Malmö för en batalj mot Lindeborgs FF. Båda matcherna gick på konstgräs, så det var ett något annorlunda och snabbare spel idag än vad vi är vana vid. 

 

Matchen mot Lunds FF blev en spelmässigt jämn och tuff match. Vi såg en hel del bra uppspel och försök till uppspel, och vi ser att tankarna hur de ska spela sitter mer och mer. Stundtals hade vi lite svårt att komma rätt i positionsspelet, men tjejerna gjorde totalt sett en bra match. De stod upp väldigt bra i närkamperna utan att vika ner sig. 

Idag hade vi dessutom med fyra tjejer från vårt F2013-lag, som alla gjorde en gedigen insats!

 

Matchen mot Lindeborg var inte riktigt lika tät och tuff. Lindeborg kämpade under hela matchen men fick inte riktigt till det i sitt positionsspel, samtidigt som våra tjejer många stunder visade prov på ett bländande passningsspel, vårdade bollen och hjälpte varandra. Det var en riktigt härlig laginsats vi fick se och många fina mål. Det var också kul att se att vi lyckades hålla uppe spelet under hela matchen, utan att släppa på det fina passningsspelet.

 

Nästa söndag har vi två hemmamatcher, kl 10 och kl 12. Kallelser kommer ut inom kort till dessa.

Seriepremiärer för tjejerna!
2022-08-21 20:46

Den gångna helgen har vi haft seriepremiärer för båda våra lag. 

 

F11-laget mötte Harlösa hemma på lördagsförmiddagen, vilket blev en tuff tillställning. I den första perioden var vi lite försiktiga och passiva, vilket utnyttjades av Harlösa. Vi pratade en del om detta i pausen och i den andra perioden såg spelet betydligt bättre ut. 

Tjejerna växte för varje period som gick och gick in tuffare och tuffare in samt började sätta bättre press - vilket gav resultat.

Under hela matchen hade vi lite svårt att få in bollen i mål - det var flera skott som satt i målramen eller smet strax utanför målet. 

 

Under söndagen spelade sedan F10-laget hemma mot Lunds BOIS, vilket var en helt ny bekantskap för oss. Vi har en hel del Lundalag i serien under höstsäsongen, och det ska bli spännande att få möta nya lag. 

Dagens match blev en annorlunda utmaning, då Lunds BOIS kanske inte har kommit lika långt som våra tjejer i sin utveckling. Det blev därmed en utmaning i att inte bli alltför stillastående och hålla uppe både tempo och press i spelet, vilket inte är helt lätt alla gånger. Många fina mål fick vi se och emellanåt riktigt fina passningskombinationer. 

 

Nästa helg har vi två bortamatcher; en i Malmö mot Lindeborgs FF och en i Lund mot Lunds FF. Båda matcherna går på söndag förmiddag.

Vi har en del spelare borta nästa helg, vilket gör att det är lite tight med att få ihop lagen. Jag vill därför be er om att svara på kallelsen som går ut under kvällen så snart ni kan. Det kan också innebär att vi måste stuva om lite i lagen under veckan, för er kännedom. 

 

// Liza

 
Våra sponsorer