Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
Sommarlov på Åvalla
2024-06-26 17:25
Grymma ledare

Detta härlig gäng ”Unga ledare” kommer vara på plats när Sommarlov på Åvalla startar imorgon kl 17-20. Kom och lira boll med oss.💙⚽️⭐️

Finns några platser kvar som parkeringsvärd på Diggiloo
2024-06-23 14:09
Tjena 
 
Till sommaren är det Diggiloo konsert igen i Ystad. Vi har fått möjlighet att vara parkeringsvärdar även i år och på så sett få in pengar till föreningen. 
Det finns några platser kvar om man vill hjälpa till.

Diggiloo 6 juli kl 18

 

 

 Diggiloo:

Vi samlas kl 1330 vid vändzonen för info och utdelning av fikapåse. Vakten är mellan kl 14-18, antagligen klart innan 18. Som tack får du en gratis biljett. Efter konserten stannar du och hjälper till i ca 60 min.
 
 
 
 
Är detta något för dig så hör av dig till mig Jocke på mail jocke.andersson@yifff.se eller sms 0730312554

 

Behöver veta svar omgående om man vill vara på detta.
 
Behöver veta namn och antal personer, ok med väninna/vän/släkt  men man måste vara 18 år.  Behöver också mobilnummer till alla som hjälper till
 
Ha de bra och Tillsammans är vi starka!
Midsommar
2024-06-23 13:49

Vilken underbar eftermiddag vi fick tillsammans på Midsommarängen!

 

Solen sken och alla så fina, glada och njöt av musik, lekar och traditionell dans kring midsommarstången. Lilla tåget kom fullastat minst tre turer och kön ringlade både till fiskedammen, korvgrillningen, lotteriståndet och såklart till serveringen av  kaffe, jordgubbstårta men ingen fick vänta länge tack vare alla fantastiska föreningsmänniskor som tillsammans med olika samarbetspartners och sponsorer gör arrangemanget möjligt.

 

Vi vill rikta ett stort tack till alla som bidrog och deltog och skapade minnen för livet och en bra start på sommaren! Tillsammans gör vi skillnad för många!

 

#yiffotboll #glädje #gemenskap #utveckling #tillsammansärvistarka 

 

 

Kristi Himmelfärdshelgen är ju traditionsenligt en cuphelg
2024-06-23 13:36

 och så var det även för våra YIF FF lag. Ber om ursäkt för sen uppdatering på denna sidan men här kommer en sammanfattning av helgens cupspel.

 

Flickor och pojkar 8år deltog i SAIF-cupen med vars 2 lag. Det är vår grannförening Skurup som arrangerar en cup för de allra minsta. Även Pojkar 9år deltog med 2 lag i cupen. Bara glädje och såklart medaljer till alla! Våra flickor 9år hade istället för cup träningsläger på hemmaplan med träningsmatch.

 

I vår spelarutbildningsplan “Vita Tråden” står det att första övernattningscupen kör vi i Höllviken för våra 10-åringar, nämligen Halör cup. Hit har vi åkt i många år och det är en stor, välorganiserad och bra cup på lagom avstånd för övernattning. Till denna cup kommer lag från hela Sverige och även “elitlagen”.

 

Pojkar 11år deltog med 2 lag i härligt lummiga Åhuscupen men hade otur med vädret, tur spelet värmde!

 

Flickor 11 år och Flickor 12 år deltog med varsitt lag i San Siro Cup i Råå. Denna cup var en ny erfarenhet för oss och det var en mindre mysig cup på gräs med bara nya motståndare, kul!

 

Pojkar 12år skippade cup och ordnade istället matchspel på hemmaplan där man bjöd in 4 lag så att alla fick spela 3 matcher vars. Såklart fixade gänget med kiosk, korv och glassförsäljningen så det blev en härlig inramning och stämning.

 

Pojkar 13 år deltog i KIK-cupen. Laget presterade grymt spel men i semifinalen var huvud och ben trötta så med orken tog cupen slut. Ett roligt rekord från cupen är att vårt gäng hade största segermarginalen i en match, nämligen 15-1! Bra siffror för att spela 2*15min

 

Flickor 14 år deltog i Stattena Cup med två lag vilket gjorde att flera från 13-årslaget också fick hänga på. Båda lagen vann två gruppspelsmatcher och förlorade en. Målskillnad gjorde att ett lag gick till A-slutspel och ett till B-slutspel men sedan i semifinalerna tog äventyret slut.

 

Alltid roligt med cupspel där lagen och ledarna får möjlighet att samla på sig nya erfarenheter. Ladda upp tävlingsnerverna, orka hela dagar och skapa den fina viktiga gemenskapen.

 

Pojkar 14, 15 och 16år deltog ej i cupspel utan samlade ihop sig efter alla matcher, STU och någon spelade någon flyttad seriematch.

 

Seriespelet fortsätter innan sommarens cupäventyr tar fart.

 

Heja YIF FF! Tillsammans är vi starka!

 

 #framtidensstjärnor #yiffotboll #glädje #gemenskap #utveckling #tillsammansärvistarka 

Fira midsommar med oss
2024-06-13 07:25
 
Sommarlovs Fotboll
2024-06-10 20:54
Vill du lira fotboll och leka lekar med dina kompisar under sommarlovet? Vill du träffa nya kompisar och samtidigt spela fotboll ? Anmäl dig då till Ystads IF FFs sommarlovsfotboll på Sandskogens IP!
 
Datum
17/6-19/6 och 24/6-26/6
kl.13.00-15.00: Pojkar o Flickor
 
För barn i åldrar 9-12år år.
Alla är välkomna oavsett klubbtillhörighet, kunskap eller hemort. Sommarlovsfotbollen är givetvis kostnadsfri!
 
Anmälan görs på mail till kansliet@yifff.se 
Vi behöver namn och ålder
Anmäl dig till så få eller många dagar du vill.
 
Välkomna!
Ladda ner medlemsappen
Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer