GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
HERRAR
Volontärer till herrlagets matcher!
2024-03-08 12:50

Äntligen är det snart dags för en ny säsong för herrlaget i div 4 och jakten på en div 3 plats.

Vi Ystads IFFF behöver volontärer att hjälpa oss med olika uppdrag kring hemmamatcher och skapa en härlig inramning kring matcherna.

Skulle detta vara intressant, tveka inte utan gå in på länkarna nedan och anmäl......

Vi testar ett nytt system så att man själv kan gå in och anmäla sig på en länk på vilken/vilka matcher som passar.

Därför kan man själv välja vilken/vilka matcher ni skulle vilja hjälpa till. När ni valt vilken/vilka matcher som skulle passa går ni in på resp matchlänk och anmäler er, se nedan.

De som anmäler sig kommer att få ett bekräftelsemail på de tider/val som ni gjort - de val som ni gjort är då i fet-stil. Skulle ni vilja ändra nånting eller frågor så ber vi er kontakta Jocke Andersson telefon 07-30312554 eller mail jocke.andersson@yifff.se

2024-02-20 22:16

Utvecklingslagets andra träningsmatch för året spelades mot Spjutstorps IF i Skivarp. Efter förra veckans fina prestation mot Rydsgård ville vi behålla fokus, rörlighet och intensiteten. Återigen med målsättningen att alla ska spela och utvecklas.

1a halvlek och vi tar ganska snabbt hand om taktpinnen och får 1-0 väldigt tidigt. Därefter fortsätter vi med ett stort tålamod i vår uppbyggnad. 2-0 kommer ungefär i mitten av halvleken och i bara farten gör vi 3-0 någon minut innan paus. Överlag en bra halvlek, saknar lite skärpa i mottagningar och hittar inte riktigt rätt med de offensiva löpningarna.

I andra halvlek kör vi som sagt runt på alla våra spelare. I första halvlek startade vi med 10 A lags spelare och en gammal målvakt. Vi har 7 avbytare från P19 och våra inhoppare kom in med mycket energi och vi fortsätter att ha initiativet under hela halvleken. 4-0 kom efter några minuter och 5-0 strax efter. Därefter kommer både 6-0 och 7-0. Vi tar med oss mycket positiva saker från denna match. Tålamod, rörlighet, intensitet definitivt men också fina mål.

Ett kärt gammalt uttryck. Startelvan är lika viktig som slutelvan. I den andra matchen ligger våra inhoppare bakom alla målen.

Laget: Lydén, Nino, Trenne, Hasse, Mille, Emil, Max, Tim, Edvard, Ralle, Ali, Samuel, Leo, Isak, Panta, Vilgot, Vigor ,Theo

Mål: Edvard 2, Vilgot 2, Leo 2, Tim 1