Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
HERRAR
Spjutstorp IF - Ystads IF FF U 0-7
2024-02-20 22:16

Utvecklingslagets andra träningsmatch för året spelades mot Spjutstorps IF i Skivarp. Efter förra veckans fina prestation mot Rydsgård ville vi behålla fokus, rörlighet och intensiteten. Återigen med målsättningen att alla ska spela och utvecklas.

 

1a halvlek och vi tar ganska snabbt hand om taktpinnen och får 1-0 väldigt tidigt. Därefter fortsätter vi med ett stort tålamod i vår uppbyggnad. 2-0 kommer ungefär i mitten av halvleken och i bara farten gör vi 3-0 någon minut innan paus. Överlag en bra halvlek, saknar lite skärpa i mottagningar och hittar inte riktigt rätt med de offensiva löpningarna.

 

I andra halvlek kör vi som sagt runt på alla våra spelare. I första halvlek startade vi med 10 A lags spelare och en gammal målvakt. Vi har 7 avbytare från P19 och våra inhoppare kom in med mycket energi och vi fortsätter att ha initiativet under hela halvleken. 4-0 kom efter några minuter och 5-0 strax efter. Därefter kommer både 6-0 och 7-0. Vi tar med oss mycket positiva saker från denna match. Tålamod, rörlighet, intensitet definitivt men också fina mål.

Ett kärt gammalt uttryck. Startelvan är lika viktig som slutelvan. I den andra matchen ligger våra inhoppare bakom alla målen. 

 

Laget: Lydén, Nino, Trenne, Hasse, Mille, Emil, Max, Tim, Edvard, Ralle, Ali, Samuel, Leo, Isak, Panta, Vilgot, Vigor ,Theo

 

Mål: Edvard 2, Vilgot 2, Leo 2, Tim 1

Ystads IF FF - Veberöd AIF 0-5
2024-02-17 17:07

Dagens match mot förra årets topplag i 3an lämnar mycket att önska. Tyvärr var det mycket som inte fungerade idag. Det är bara hem och rannsaka sig själv, spelare som ledare. Bara att ta lärdom av detta och resa sig till nästa vecka.

 

1a halvlek bjuds inte på så mycket skönspel. Vi kommer helt enkelt inte i gång med varken presspel eller det konstruktiva. I den 31a minuten slarvar vi och tappar boll vilket föranleder en kontring för dem och 0-1 är ett faktum. 

2a halvlek blir kaotisk på många sätt och vis. Vi blir tvungna att göra hela 8 byte från minut 45 och framåt. Vi tappar mycket fokus och koncentration men framförallt kanske en stabilitet och kontinuitet som behövs. Veberöd fortsätter att trycka på och gör 4 mål sista halvtimmen. De vinner fullt rättvist. 

 

Det är bara för oss att glömma och komma igen. Ny vecka som innebär Sportlov och nya möjligheter.

 

Laget idag: Oskar, Sebbe, Maxi, Fille, Nino, Noah, Hugo, Tim, Seved, Zak, Mille, Emil, Max, Adam, Möller, Schmuk, 

Träningsmatch
2024-02-14 15:17
 
Rydsgård AIF - Ystads IF FF U-lag 0-3
2024-02-13 21:52

Underbara förutsättningar jämfört med förra året då vi var på besök. Vi kom dit idag med en 18 manna trupp bestående av till hälften från senior truppen och hälften från juniorerna. En del spelare gjorde sina första match minuter för året och för vissa var det första gången med seniorspel. Mycket av detta syntes dock inte. Vi gör över 90 minuter en stabil försvarsinsats och bättre och bättre anfallsspel ju längre matchen led. I U-laget tycker vi det är viktigt att alla får spela och möjligheten att utvecklas. Efter första 45 gör vi 2 byte. Resterande 5 görs runt matchminut 60. Strax innan dessa 5 byte gör Tim 1-0. Vi fortsätter nöta ner dem och i matchminut 75 får vi hörna. Den slår Nino ”rakt in” säger vi, han får i alla fall målet. 3-0 kommer med ca 5 minuter kvar. Panta slår till med ett riktigt TV spels mål. Han tar bollen från mittbacken, rundar målvakten för att sedan dribbla bort 1 spelare till innan han lägger in den i öppet mål. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda, alla gör en bra prestation och kommer mer och mer in i vårt sätt att spela. Nu tar vi nya tag. 

P19 har match på fredag, A-laget har match på lördag. Nästa match för U-laget är tisdag nästa vecka.

 

Laget idag: Banke, Sebbe, Biggie, Trenne, Leo, Möller, Isak, Tim, Mille, Ralle, Alfons, Maxi, Hugo, Fille, Nino, Panta, Dahl, Norin.

Ny vecka, ny match
2024-02-11 19:20
 
 
Våra sponsorer