Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
Aktiv i Ystads IF FF

Här finner du som spelare och ledare olika information om hur det är att vara aktiv medlem i Ystads IF FF. Även ni föräldrar finner information kring ansvar, rättigheter, skyldigheter m.m. på denna sida. Här finner även våra domare info kring vad som gäller att vara domare i föreningen.

 

Tryck på dom olika flikarna för att läsa mer. Eller går ni in under Dokument och får infon på fil.

 

 

Ystad IF FF Styrdokument 

Vår verksamhet och spelarutbildning följer olika styrdokument som arbetats fram gemensamt av aktivitet- och organisationsledare.  Föreningens ambition är att behålla spelare och ledare så länge som möjligt i så bra miljöer som möjligt. Målet är att hålla styrdokumenten levande under året och att systematiskt reflektera och ev årligen uppdatera. Verksamheten bygger på ideelt arbete och att vi tillsammans driver föreningen till att vara det bästa alternativet i sydöstra regionen.Målsättning

Som fotbollsförening skall vi arbeta för att våra ungdomar utvecklas till goda fotbollsspelare och kamrater. 

 

Det sportsliga målet med vår ungdomsverksamhet är att ge våra ungdomar en fotbollsutbildning av hög kvalité och som ger bästa möjliga förutsättningar för spel i föreningens representationslag som en del i deras fotbollskarriär. Erbjuda så många barn och ungdomar som möjligt att spela och utvecklas genom fotbollsverksamheten i föreningen oavsett kön, etnicitet, religion eller funktionsvariation. 

 

Skapa en klubbkänsla där spelare, ledare och föräldrar är stolta över Ystads IF FF och agerar på och bredvid planen som goda representanter för föreningen. 

 

Erbjuda och uppmuntra föreningens ledare till fortlöpande utbildning och ge dem inspiration att ta hand om föreningens ungdomar på bästa sätt. Att genom duktiga ledare få så många spelare som möjligt att delta så länge som möjligt och uppmuntra till ett livslångt idrottande. 

 

Föreningens målsättning är även att i förlängningen skapa en stomme av egna spelare i föreningens representationslag.

 

Styrdokumenten utgår från Barnkonventionen och de riktlinjer som finns i Svenska Fotbollsförbundets Spela, lek och lär samt Spelarutbildningsplanen.

 

Våra styrdokument

  • Vita tråden
  • Att vara spelare i YIF FF
  • Att vara ledare i YIF FF
  • Att vara förälder i YIF FF
  • Att vara domare i YIF FF
  • Riktlinjer för disciplinära åtgärder
 
Våra sponsorer