Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
Välkomna till Ystads IF FF - Dam

Vi är ett härligt gäng som består av ca 20-25 spelare födda 2007/2008. Vi tränar tre gånger i veckan och deltar i seriespel i div 4 Sydöstra. Utöver seriespel deltar vi i DM, cuper och genomför olika gruppsammanhållande aktiviteter. 

Kontakta någon av tränarna om ni vill komma och prova att spela med oss. Träningstiderna ser ni i kalendern. 

Provträna med vårt damlag
2023-11-06 11:29
Vill du fortsätta utvecklas i fotboll?
Välkommen till provträning med Ystad IF:s Damlag.
YIF:s Damlag tränar från den 15/11 varje vecka, Onsdagar kl 19.15 och Lördagar  18/11 kl 11.30-13.00 på konstgräs på sandskogens IP 
Måndagar med start 20/11 är vi på Friskis och Svettis Industrigatan 13 kl 16-17 och bygger kroppslig styrka.
 
För mer information kontakta Huvudtränare Tony Ard 073-0223640
Vi svarar på alla frågor :-) 
Idag kl 14 kvalmatch 2 till div 3 mot Skurup AIF
2023-10-29 08:36

Idag kl 14 spelar damlaget returmatch i Skurup. Det är dags för match nr 2 i jakten på en div 3 plats. Första matchen slutade med vinst med 2-1 efter att Skurup haft ledning i första halvlek. Vi lyckades vända matchen i andra genom väldigt bra spel och vann till slut med 2-1.

 

Jag hoppas alla som möjlighet tar sig till Skurup och stöttar laget för att knippa div 3 platsen idag.

 

Alla till Skurup

Tillsammans är vi starka

Damlaget kvalar vidare till div 3
2023-10-20 09:41
Vilket härligt gäng

Damlaget tog sig efter en härlig vinst i sista matchen mot Rörstånga och vann med säkra 3-0 . Nu har de tagit sig till kvalomgång 2 till div 3. Nu väntar dubbelmöte mot Skurup AIF från div 3 som är sista hindret för att nå div 3. 

 

Jag  hoppas att så många som möjligt tar sig till IP och stöttar vårt damlag i jakten på en plats i div 3 nästa år.

 

Alla till IP!!!!!!

Alla till IP!!!!!!

Kvalspel till Div 3
2023-10-10 09:59
Grymma tjejer
Dessa fantastiska och underbara tjejer har gjort en grym säsong som första år på seniornivå i div 4.
Laget slutade på en klar andra plats efter MFF nystartade andra lag  Malmö FF Akademi som vann serien överlägset.
 
Tack vare denna grymma insats att sluta två kommer laget nu kvalspel till div med start den 11/10 borta mot Rörstånga IS i kvalomgång 1 kl kl 1900, plats Odenvallen.
 
Returen spelas i Ystad den 15/10 kl 1400 på Sandskogens IP.
 
Nu hoppas jag alla samlar upp, kommer och stöttar detta grymma gäng på söndagens retur i Ystad kl 1400 i jakten på div 3 plats.
 
Tillsammans är vi starka 
 
 
Vilken fantastik vårsäsong
2023-06-26 17:01

Träningsnärvaron har varit nära 100% förutom de långtidsskadade och engagemanget har varit toppen. Prestation och resultat har varit över förväntan. När halva seriespelet är avklarad har vi spelat 9 matcher och vunnit 8 av dem och endast förlorat mot Malmö FF. Grymt!

 

Vi har dessutom haft en rolig eftermiddag med teambuilding som majgänget planerade och genomförde, bra jobbat. Vi ser fram emot övriga gruppers aktiviteter. Påminner om att det inte behöver vara så stort/komplicerat. Ex på aktiviteter minigolf med glass efter en träning eller hemma/omklädningsrumsspa och pizzakväll. Junigruppen får ta sin aktivitet i augusti då vi halkat efter i schemat.

 

Eftersom Tomelilla matchen blev flyttad till 1 augusti kl 18.30 kommer vi inte åka till Bornholm. Vi planerar istället för en "större" aktivitet efter säsongen, återkommer så fort vi vet mer.

 

Påminnelser från tidigare nyheter

 

Gruppens ledstjärnor
*Alla ska känna sig delaktiga och ingen ska vara ensam
*Alla måste vara beredda på tuffa matcher, ta ett större eget ansvar för sin förberedelse och prestation och på det viset göra laget bättre.
*Förstå att man får en roll en uppgift som gör laget bättre då krävs det delaktighet och engagemang för sin egen och därmed lagets bästa
 
Teambuildingsgrupper och aktiviteter
Majgänget - Julia, Evelina, Meja D, Selma & Ebba
Junigänget - Meija P, Othilia, Elin Lu, Alice, Haak & Denice
31/7-1/8 Bornholm - ledarna organiserar mha vitaminerna - INSTÄLLT pga match
Augusti/septembergänget - Ellen, Ellen, Emilia, Tell & Lilly
September/oktobergänget - Emelie, Linnea, Olivia, Vera, Elin Li
Oktober/november - ledare/vitaminer/föräldrar fixar säsongsavslutningsaktiviteten
 
Organisation

Patrik och Jocke är lagets ansvariga kontaktpersoner när det gäller material, försäljning och kontakt med vitaminer och annat fix kring laget. Patrik är dessutom ansvarig för fogis och sportadm/kalendern.

Tony är huvudansvarig för träning & match med Anna som assisterande med. Vi jobbar vidare med samma typ av träningsupplägg.

Vi förväntar oss att alla är tillgängliga för match annars har man meddelat via sportadm och muntligen på veckans första träning om man ej kan delta nästa match.

Vi fortsätter jobba med att ni använder sportadm för att meddela om ni ej kan närvara och vi önskar även att ni meddelar varför.

 
 
Vårsäsongen har helt enkelt varit världsklass och vi ser fram emot en höstsäsong med samma positiva energi! Nu njuter vi av sommarledigheten och sedan erbjuds möjligheten till egenträning innan vi startar upp den 24 juli igen. Förslag på egenträning hittar ni under fliken dokument. Kämpa!
 
Heja YIF FF Dam!! Tillsammans är vi starka!!
 
#yiffotboll #glädje #gemenskap #utveckling #tillsammansärvistarka #hållbarförening #yifffdam

 

 

 
Våra sponsorer