Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
Lagbild från 2023 födda 2012 och 2013

Är du tjej född 2013 och sugen på att spela fotboll? Vi har alltid plats för fler fotbollsälskande tjejer, så kom ner på träningen och testa om Ystads IF är något för dig! 

 

Just nu är det konstgrässäsong men från vecka 15 tränar vi på plan C på Sandskogens IP på följande tider:

 

Tisdagar kl 18:15-19:45

Torsdagar kl 17:00-18:30

 

Håll koll på vad som händer via kalendern.

 

Välkommen!

Tummen upp för våra nya fina kläder & material
2024-05-05 16:08

Under lördagen fick några ta del av våra nya träningskläder och väskor. Bilden är från flickor 12 år i deras bortamatch mot vita Oxie och de kände sig så snygga och stolta i deras nya borta ställ.

 

Några frågetecken så därför ger vi oss på ett förtydligande.

 

På föräldramötet pratade vi om att tjejerna önskade ett bortaställ för att slippa västar, de ville känna sig lika proffsiga som de stora. Vi tycker det är bra om alla har samma träningskläder så då blev det en kombo. Vi efterlyste sponsorer och vi fick in 5000kr från Svensk Fastighetsförmedling och därefter var det tyst så arbetet drog ut på tiden. Tillslut fick vi in 10 000kr till och vi tryckte på körknappen. Info gick ut till er om prövning av kläder samt lämna tillbaka om man redan hade köpt dvs ville få tryckt på den t-shirten man redan hade.

 

Nu gäller följande:

Alla swishar 400kr till Anna 0709-171606 Ni som lämnat in egen t-shirt swishar 300kr. Glöm inte skriva namn på flickan så jag kan bocka av på listan. OBS! För att få sin påse måste swishen in.

Ni som fick påsar i lördags fick inte alla era strumpor, tyvärr, vi har blivit lovade att dessa levereras på måndag så att allt ska vara klart inför tisdagens träning. Någon saknade påse och detta ska också justeras till tisdag är vi lovade. Madde (Ally & Nora) finns på plats i samband med träningsstart på tisdag för att fixa med materialet.

Om något är helt fel eller inte känns bra sms Anna 0709-171606 så löser vi det säkert tillsammans.

När allt är klart så sätts pengarna in på F12 respektive F11års lagkassa

 

Våra sponsorpengar täcker inte allt material utan ca 150kr/person behövs resten dvs ca 250kr sparar vi till lagkassan. Det finns planer på en aktivitet under våren och en övernattning i höst och ev fler cuper i vinter. Lättare att samla in en större summa än flera mindre hoppas detta känns ok. 

 

Vad ingår: Blå träningskläder/bortamatchställ, blå strumpor, vita strumpor och gympapåse med klubbmärke och nummer.

Vattenflaskan prioriterades bort då pengarna inte räckte, finns och köpa på Team Sportia om man vill ha en YIF flaska, tänk på att ni alltid har rabatt som YIF medlem.

 

Träningskläderna, blå t-shirt med nummer, shorts med nummer och strumpor används på träningarna samt när ledarna i kallelsen skriver att vi spelar i bortastället pga av att motståndarna är vita. Blå och vita matchkläder ska alltid med på cup. Ex skönt att byta om det regnar och för att slippa västar. 

 

Gympapåsen med nummer perfekt för vattenflaskan, mobilen i låsta facket och extrakläder alt skor i påsen. Med många års erfarenhet från cupspel  kändes detta som en perfekt investering som kan användas i många år och förenklar hantering av extrakläder, flaskor, mellanmål mm Ledare kan enkelt rada upp efter nummer och ha allt samlat och inte tröjor mm slängt överallt som sedan glöms...

 

Extra vita strumpor, vi har noterat att många har olika och ibland inte vita så dessa används till match och när vi är på cuper. De nya blå shortsen får även användas till match om man vill, finns inget tryck (sponsor) så det spelar ingen roll.

 

Ni som beställt träningsoverall, väska eller annat ska ha fått ett sms och får hämta och betala det på Team Sportia.

 

Vi tackar våra samarbetspartners och alla andra för ert engagemang i samband med matcher och allt annat! Glöm inte korvlådsbeställningen som skulle typ varit inne i fredags men gör det senast imorgon!

 

MFF sommar fotboll 2024 på Sandskogens IP
2024-04-29 12:08

Sommarens höjdpunkt i Ystad hålls som vanligt tre dagar i augusti innan skolorna börjar.

 

När? 5-7 augusti 

Tid? Kl 9.00-15.00 lunchpaus ca 1h 

Var? Sandskogens IP - gräsplanerna

För? Killar och tjejer födda 2010-2017

 

 

I kostnaden 1800 kr ingår förutom träning med MFF akademi tränare

 

-Lunch och frukt

 

-Pumaboll

 

-T-shirt

 

-Shorts

 

-Vattenflaska

 

-Gymnastikpåse

 

-2 st matchbiljetter till MFF - Värnamo. Biljetterna är inte bytbara till annat match tillfälle.

 

- 2 st matchbiljetter till MFF Dam. Match, tid och motståndare är inte bestämt ännu. Det uppdateras när info kommer.

 

Sista anmälningsdatum är den 1 juli. Begränsat antal platser!

 

Anmälan till MFF sommarfotboll i Ystad

 

#mffsommarfotboll

 

#yiffotboll #glädje #gemenskap #utveckling #tillsammansärvistarka

Försäljning av korvlådor
2024-04-16 17:46
Grillsäsongen räddad - nu ska vi sälja korv och massor av korv - gott!

Nu drar vi igång försäljningen av korvlådor. Vi säljer både från Ingelsta Kalkon och &Kött.

Tjejerna kommer att få beställningslistor där ni ser de olika paketen som man kan välja mellan. Beställningslistor delas ut under tisdagens träning. Glöm inte!

 

Försäljningen börjar nu och pågår till den 3 maj. Leveransen är planerad till vecka 22. 

 

Förtjänsten av försäljningen delas lika mellan föreningen och tjejernas lagkassa.

På &Kött lådorna tjänar laget 20/30/65kr och föreningen samma

På Ingelsta kalkon lådorna tjänar laget 25kr och föreningen 25kr för varje såld låda.

 

Vänligen hör av er vid frågor!

 

Filip Vighagen 0733-629489

Andreas Olofsson 0738-449759

Ivan Wahlgren 0732-446618

Bad & Värme Fair Play Cup Sammanfattning
2024-04-07 21:44

Tack för att ni alla bidrog till en fantastisk dag! 

 

Våra nya ungdomsdomare fick ett bra tillfälle för att träna sig i att vara matchledare. Tjejerna fick en bra möjlighet till att träna sig i sina fotbollsskills och i fair play. Tränarna fick träna sig i sina ledaregenskaper. Föräldragruppen fick teama ihop sig i kioskansvar och några provade på att vara matchvärd, det är roligt att jobba tillsammans och finnas i era barns fritidsintresse.

Tack för att ni alla tillsammans gör skillnad för många! Världsklass!

 

Matchvärd

Syftet är att hjälpa till att skapa en positiv matchmiljö för alla inblandade • Stötta domaren innan, under och efter matchen. Vi ser gärna att du kommer i samband med samling och presenterar dig för motståndare och visar dem var matchen ska spelas och eventuellt om de behöver hjälp med omklädningsrum och toaletter. Matchvärdsvästen finns i kiosken tillsammans med info. Infon hittar du även på hemsidan under dokument/matchinformation. Ansvarig förälder kallas av ledare i samband med matchkallelsen ex Dagens matchvärd är Tuwas vårdnadshavare.

 

Värdegrund & Ledstjärnor

Laget har sammanställt sina ledstjärnor som ska leda laget framåt i en uppmuntrande och och utvecklande miljö. Ledstjärnorna har gruppen själva tagit fram i gruppsamtal under vårens värdegrundsarbete. Ledarna kommer systematiskt återkoppla till ledstjärnorna under året och vi kommer ha dem uppsatta i lagets omklädningsrum nr 4.

 

Gräspremiär

I helgen hade vi turen att ha riktigt fint vårväder och på tisdag så är det äntligen gräspremiär, som vi längtat! Vi vill passa på att fira gräspremiären och att ni, flickor 11år, under cupen var värda Fair Play priset med att bjuda alla spelare och ledare på hamburgare i bröd och en piggelin efter tisdagens träning. Föräldrar ni slipper grillen det tar styrelsemedlemmar hand om i syfte att bli mer synliga i den vardagliga verksamheten. Kom förbi och säg hej!

 

Vi vill även rikta ett stort tack till Sparbanken Skåne och Bad & Värme Ystad för samarbetet med värdegrundsarbetet och cuphelgen. Världsklass!

 

@sparbankenskane @badovarme_ystad 

 

#värdegrundsarbete #schysstmatch

 

#yiffotboll #glädje #gemenskap #utveckling #tillsammansärvistarka

Teamdag
2024-03-28 10:33

Vilken härlig dag med massa energi, glädje och gemenskap!

 

Vi startade upp på Friskis med ett värdegrundssamtal med fokus på hur vi känner oss trygga i gruppen och att vi ska får vårt lag att bli som vår familj. Alltså vi får möjlighet att vara oss själva och utvecklas individuellt och som grupp i laget. Det är viktigt att vi tillsammans tar ansvar för att skapa en utvecklande miljö och att vi stöttar och påminner varandra om rätt väg. Vi pratade om våra mobiler och hur vi hanterar dem i omklädningsrummet och i andra sammanhang. Vi är glada att så många duschar och vi vill att alla känner sig trygga och vill fortsätta med detta då vi ser och hör den härliga gemenskapen med musik och glädje.

 

Efter samtalet blev det dans innan lunch och olika lära känna varandra övningar och tävlingar innan vi avslutade med fotbollsträning i det härliga vårvädret. 

 

Tack @eliness och #friskissvettisystad och #sparbanksstiftelsenfärsochfrosta för kul och bra samarbete! Tillsammans gör vi skillnad för många!

 

Vi ledare passade på att planera lite kring träningsupplägg, matchplaneringen men styrde också upp våra matchkläder och de nya träningskläderna med nummer.

 

VIKTIGT att ni som under vintern köpt nya blå träningkläder och inte vill lägga pengar på nya ni MÅSTE lämna in dem till Team Sportia senast onsdag, alt lämna till Anna/Therese på tisdagen den 2 april.

 

Ni som deltog på teamdagen glöm inte swisha Therese 50 kr 070-922 72 44

 

Önskar er alla en Glad Påsk!

 

#yiffotboll #glädje #gemenskap #utveckling #tillsammansärvistarka

 
Våra sponsorer