Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
P2014
Välkommen till lagsidan för YIF FF P10
Lagfoto 2024

Vi är ca 35 pojkar och 6 ledare som tränar och spelar tillsammans enligt klubbens ledord om glädje, gemenskap och utveckling.

 

Träningstider från och med 8/4 är måndagar och onsdagar kl. 17.00-18.30 på Sandskogens IP, plan D i Ystad. Se Kalendern för uppdaterad information.

 

Vi spelar för nuvarande i spelformen 7 mot 7 - spelade och kommande matcher kan ses under fliken Matcher.

 

Alla våra grymma spelare kan ni se under Truppen.

 

Är du sugen på att komma i kontakt med oss så finns uppgifter under fliken Kontakt.

MFF sommar fotboll 2024 på Sandskogens IP
2024-04-29 11:59

Sommarens höjdpunkt i Ystad hålls som vanligt tre dagar i augusti innan skolorna börjar.

 

När? 5-7 augusti 

Tid? Kl 9.00-15.00 lunchpaus ca 1h 

Var? Sandskogens IP - gräsplanerna

För? Killar och tjejer födda 2010-2017

 

 

I kostnaden 1800 kr ingår förutom träning med MFF akademi tränare

 

-Lunch och frukt

 

-Pumaboll

 

-T-shirt

 

-Shorts

 

-Vattenflaska

 

-Gymnastikpåse

 

-2 st matchbiljetter till MFF - Värnamo. Biljetterna är inte bytbara till annat match tillfälle.

 

- 2 st matchbiljetter till MFF Dam. Match, tid och motståndare är inte bestämt ännu. Det uppdateras när info kommer.

 

Sista anmälningsdatum är den 1 juli. Begränsat antal platser!

 

Anmälan till MFF sommarfotboll i Ystad

 

#mffsommarfotboll

 

#yiffotboll #glädje #gemenskap #utveckling #tillsammansärvistarka

Bad & Värme Fair Play Cup Sammanfattning
2024-04-07 20:14

Tack för att ni alla bidrog till en fantastisk dag! 

 

Våra nya ungdomsdomare fick ett bra tillfälle för att träna sig i att vara matchledare. Killarna fick en bra möjlighet till att träna sig i sina fotbollsskills och i fair play. Tränarna fick träna sig i sina ledaregenskaper, nästa gång glömmer vi inte lagfotot;) Föräldragruppen fick teama ihop sig i kioskansvar och några provade på att vara matchvärd, det är roligt att jobba tillsammans och finnas i era barns fritidsintresse.

Tack för att ni alla tillsammans gör skillnad för många! Världsklass!

 

Matchvärd

Syftet är att hjälpa till att skapa en positiv matchmiljö för alla inblandade • Stötta domaren innan, under och efter matchen. Vi ser gärna att du kommer i samband med samling och presenterar dig för motståndare och visar dem var matchen ska spelas och eventuellt om de behöver hjälp med omklädningsrum och toaletter. Matchvärdsvästen finns i kiosken tillsammans med info. Infon hittar du även på hemsidan under dokument/matchinformation. Ansvarig förälder kallas av ledare i samband med matchkallelsen ex Dagens matchvärd är Albins vårdnadshavare.

 

Värdegrund & Ledstjärnor

Laget har sammanställt sina ledstjärnor som ska leda laget framåt i en uppmuntrande och och utvecklande miljö. Ledstjärnorna har gruppen själva tagit fram i gruppsamtal under vårens värdegrundsarbete. Ledarna kommer systematiskt återkoppla till ledstjärnorna under året och vi kommer ha dem uppsatta i lagets omklädningsrum nr 9.

 

Gräspremiär

I helgen hade vi turen att ha riktigt fint vårväder och imorgon måndag så är det äntligen gräspremiär, som vi längtat! Vi vill passa på att fira gräspremiären och att ni, pojkar 10år, under cupen var värda Fair Play priset med att bjuda alla spelare och ledare på korv i bröd och en piggelin efter morgondagens träning. Föräldrar ni slipper grillen det tar styrelsemedlemmar hand om i syfte att bli mer synliga i den vardagliga verksamheten.

 

Vi vill även rikta ett stort tack till Sparbanken Skåne och Bad & Värme Ystad för samarbetet med värdegrundsarbetet och cuphelgen. Världsklass!

 

@sparbankenskane @badovarme_ystad 

 

#värdegrundsarbete #schysstmatch

 

#yiffotboll #glädje #gemenskap #utveckling #tillsammansärvistarka

Dagens träning inställd
2023-03-07 06:44

P g a att det förväntas komma snö/regn hela dagen i kombination med hård vind så ställer vi in dagens träning och hoppas på bättre fotbollsväder på torsdag!

Säsongsavslutning
2022-10-02 19:43
Vårt P8 uppradat tillsammans med YIF:s herrlag.

Idag avslutade vi grässäsongen med att spela förmatch åt vårt herrlag innan deras möte med Lunnarps BK. Med hela fyra lag ställde vi upp på två planer och bjöd publiken på fin fotboll i 3 x 10 minuters matcher. Därefter fick våra grabbar ställa upp och gå in tillsammans med herrarna, vilket var väldigt uppskattat. Matchen slutade 1-1 efter ett sent kvitteringsmål för YIF.

 

Nu går vi vidare till en vintersäsong som kommer att inledas med träning på konstgräs redan på torsdag kl. 16.45-18.00. Det vi vet i nuläget är att vi kommer att träna kl. 16.45-18.00 den 6/10 och den 13/10. Vi väntar vi besked på hur resterande träningar kommer att läggas, men vi har önskat torsdagar 18.00-19.15 alternativt 16.45-18.00. Håll utkik i kalendern då det kommer att uppdateras där när vi fått reda på hur det blir och tagit beslut om när årets sista träning blir.

 

Med detta sagt tackar vi för en fin säsong och passar på att låta er veta det är riktigt roligt att vara tränare åt era pojkar som tar stora kliv i sin utveckling med varje träning. De har lärt sig massor under året och vi ser fram emot att fortsätta träna hårt mot nya mål framöver!

 

Med vänliga hälsningar,

Ledarna

Nu startar Gutz försäljningen 2022!!!!
2022-09-21 07:53

Nu är det dags att sälja Gutz kläder igen.

 

Försäljningsperiod 26/9-30/10

Pris 200kr/st

Målsättning för föreningen är 3pkt/spelare

Förtjänst till laget är 20kr/paket

 

Kataloger kommer att delas ut nästa vecka under träningen.

 

Nedan följer två länkar:

 

BJUDA IN SÄLJARE!!!

 

När säljaren sedan går in på sin länk registrerar den sig själv och kan direkt komma igång med sin försäljning. Där hittar ni även länk till er egna webbshop. Enkelt, eller hur?

 

P 8/2014

https://webshop.gutz.se/sv/ts/register/632809ffeb708e32711c6037

 

 

DELA KATALOG!!!!

 

Dela gärna länken till katalogen i dina sociala kanaler för att öka er försäljning. Då sortimentet kan variera lite över tiden och för att du skall vara helt säker på att du delar rätt katalog kopierar du koden nedan. Enkelt, eller hur?

Vill ni hellre dela länken till er webbshop så behöver du registrera dig som säljare. Då får ni tillgång till den på en gång kan dela via mail, sms och i sociala kanaler.

 

 

 

https://issuu.com/springhilltextile/docs/gutz_katalog_aw2022_sv_v2_issuu?fr=sODYyMDQ1MDY0MzI

 

 

Vid några ev frågor ta kontakt med mig Jocke 0730312554, jocke.andersson@yifff.se,

eller er vitamin/kontaktperson för laget.

 

Nu kör vi och lycka till mvh Jocke

 
 
 
Våra sponsorer