Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
Om klubben

Som fotbollsförening vill vi arbeta för att vara en hållbar förening för alla, som ger våra ungdomar möjligheten att utvecklas till goda fotbollsspelare och kamrater. Våra ledord är glädje, gemenskap och utveckling. Sportsligt vill vi ge våra ungdomar en fotbollsutbildning av hög kvalité och som ger bästa möjliga förutsättningar för spel i föreningens representationslag som en del i deras fotbollskarriär.

 

Idag är vi över 500 barn och ungdomar i verksamheten och ca 80 aktivitetsledare. Dessutom har föreningen en barncoach, Anna Björklund, vars uppdrag är att coacha ledare och barn i fotbollens spela, lek och lär samt YIF FF:s vita tråd. Anna är även ungdomsansvarig i föreningen och jobbar med att koordinera verksamheten från boll & lek till vårt äldsta ungdomslag U19.

Vi har valt att starta vår verksamhet vid 5 års ålder och Hans Nilsson Dahlin är ansvarig för uppstarten av nya barngrupper. Vi tränar en gång i veckan under lördag förmiddag.

 

Föreningen har representationslag både på herr- och damsidan. Damlaget, som bildades 2022, har under Tony Ards ledning spelat i div 4 under 2023 och herrlaget, under ledning av Micke Högström och Christian Lydén, har även dem spelat i div 4. Båda lagen har som mål att klättra i seriesystemet med fokus på spelare som fostrats i vår egen verksamhet. 

 

Utöver fotbollsverksamheten driver Ystad IF FF en del arrangemang som Midsommarfirandet på Midsommarängen vid Saltsjöbaden, Team Sportia Cup och MFF sommarfotboll på Sandskogens IP. Vi är dessutom engagerade i en del samhällsengagemang som TAGE-hyllan, Sommarlov i Fridhem samt en del andra lovaktiviteter.

 

I YIF FF tar vi hjälp av vår Vitamingrupp som i huvudsak består av föräldrar men också flera fantastiska eldsjälar som lägger ner både tid och och själ i våra arrangemang och försäljningar. Utan er hade det inte varit möjligt att vara där vi är idag!

 

Vi välkomnar er till Sandskogens IP för ta del av vår förenings fantastiska verksamhet!

 

Heja YIF FF!! Tillsammans är vi starka!!

 
Våra sponsorer