Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
F2011/2012
Backarnas FF
vs
Ystads IF FF blå
Backarnas FFvsYstads IF FF blå

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 24 april, 09:30
Plats:Dalhems IP A-plan 7-manna 1
Tävling:
Matchnummer: 132409011
Samling:08:10, Samling vid McDonalds
Aktivitetsinfo: Meddela när du svarar på kallelsen om du kör direkt!
För er som kör direkt är det samling vid Dalhems IP kl 08:50.
Trupp:Elli Rix
Linnea Muzzini
Lotta Olsson
Selma Larsson
Signe Sand
Siri Björklund
Tuva Andersson
Vera Almqvist
Backarnas FF-YIF
2022-04-24 18:47

Helgens andra match spelades ganska tidigt på söndagsmorgonen, på en förhållandevis svårspelad gräsplan som var väldigt ojämn och hade relativt högt gräs. Det var kalla vindar som blåste över oss på Dalhems IP i Malmö denna morgon, men tjejerna hanterade det bra.

Sammantaget var det en väl genomförd match av tjejerna, där vi kämpade på bra. Inte minst var det positivt att se att vi över hela planen kämpade oss tillbaka för att återerövra bollen de gånger vi blev av med den. 

Emellanåt tappar vi vårt positionsspel, vilket vi av kanske naturliga skäl ser framför allt när spelarna börjar bli trötta, men det också något vi kommer att fortsätta nöta med tjejerna. 

Totalt sett gjorde hela laget en stabil insats och vi fick se många fina YIF-mål - och nog lika många chanser som nästan blev mål. Det känns väldigt positivt att vi skapar så mycket framåt som vi gör, samtidigt som vi på många sätt börjar hitta hur vi ska arbeta i försvaret - vilket gör att vi inte får så mycket farliga målchanser emot oss. 

Bra jobbat av hela laget idag!


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer