Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
F2009
Välkommen till F14/2009

Vi är ett härligt gäng som består av endast spelare födda 2009. Vi tränar tre gånger i veckan och deltar i seriespel. Utöver seriespel åker vi på cuper  och andra gruppsammanhållande aktiviteter. Vi har alltid kul tillsammans så är man sugen på att komma och provträna med oss är det bara att höra sv sig.

 

Kontakt till oss tränare finns under meny truppen.......

 

Ha de bra mvh Jocke o Andrea

Veckoschema v22
2023-05-28 09:29
Mån 27/5 Träning kl 1630-18 A-plan
Obs! Ändrad tid för vi ledare i F2010&F2009 skall ha möte med Tony och Anna ang struktur inför hösten
Tis 28/5 Träning kl 1630-18 C-plan
Tors 30/5 Träning kl 1630-18 D-plan
Fre 2/6 Match borta Spjutstorps IF kl 1830
 
OBS! Ni som har anmält er till Eskilcupen och inte betalat in 1200kr , detta måste göras under v22. Jag har skickat ut en betalavi från Digitala Lagkassan och även en påminnelse idag. Jag skall betala in deltagaravgiften senast den 1 juni....
 
Vi behöver också veta vilka som har tänkt sig att åka upp och vara på plats under Eskilscupen. Behöver då veta om ni har plats upp och hem i bilen. Precis som ifjor behöver bilar till avresa och hemresa.
 
Ha de bra mvh ledarna 
Flickor 14år veckoschema v21
2023-05-20 15:14
Veckoschema v21
 
Mån 22/5 Träning 1800-1930
Damlaget spelar hemmamatch och startar kl 19 om någon vill gå och kolla på matchen efter träningen.
Tis   23/5   Träning 1630-1800
Tors 25/5   Träning 1630-1800
Sön 28/5 Match hemma BK Olympic kl 12 ( Samling kl 1045)
Vi har även kiosken Sön 28/5 kl 1145-1415  Kioskpersonal: Olivia, Tebello, Warin enligt utskick schema.
Matchvärd: Sofia
 
OBS! Ni som har anmält er till Eskilcupen och inte betalat in 1200kr , detta måste göras under v21. Jag har skickat ut en betalavi från Digitala Lagkassan och även en påminnelse idag. Jag skall betala in deltagaravgiften senast den 1 juni....
 
Ha de bra mvh Jocke o Andrea
 
 
 
 
Referat: Ystads IF FF  - Bara GoIF röd
Vilken match med många mål
2023-05-14 21:31
Vilket gäng

Idag skulle vi mäta våra krafter mot Bara GOIF som besökte oss på en underbar och solig idrottsplats.

Vi har två vinster på raken och vi vill gärna tag en ny seger idag.

 

Första halvlek startade i ett rasande tempo med mål direkt för bortalaget redan efter några minuter. Vi var inte sämre utan vi kvitterade direkt efter deras mål genom Elsa efter en fin pass av Ellen. Det tog inte lång tid förrän vi gör både 2-1 och 3-1, även dessa mål gjordes av Elsa. På kort tid gör Elsa tre mål. Då hade det gått ca 15 min och under denna period kändes det väldigt stabilt. Tyvärr vänder det och Bara får göra tre snabba mål och vända matchen och åter vara i förarsätet. Efter en väldigt målrik och svängig första 25 min så gick Bara till vila med ledning 4-3.

 

Vi pratade inför andra halvlek och tjejerna var ganska överens om att vårt försvarsspel inte var bra första 25min. Jag nämnde att det lag som får till sitt försvarsspel kommer vinna matchen. För inget av lagen spelade bra defensivt.

 

Andra la vi i högsta växel direkt och vi kvitterade igen till 4-4 efter en hörna då Elsa gjorde sitt 4;e mål för dagen. Den glädjen vara inte länge utan Bara gick upp i ledning igen. Våra tjejer vägrade ge upp utan vi skapade otroligt många bra målchanser som vi borde gjort mål på. Vårt försvarsspel blev betydligt mycket bättre och bortalaget hade svårt att skapa i andra. Trots många chanser så dröjde det till min 46 då det var tid för Elsa igen att göra mål efter snygg framspelning av Olivia.

Vi lyckas vända på steken igen och gjorde ett mål till och visst var genom planens bästa spelare Elsa. Vi går till pausvila efter 50 min med 6-5. 

Vår andra halvlek är väldigt bra både offensivt och defensivt där vi verkligen spelar som ett team. Det som var mindre bra var kylan att avsluta och göra mål på sina chanser.

 

Känslan inför sista 25 var väldigt goda. Vi fortsätter på samma sätt som förra halvleken med väldigt stabil försvar över hela planen och målchanser fortsätter vi att skapa genom väldigt fint spel. I min 61 gör äntligen Olivia mål  som gjort en väldigt bra match, hon förtjänade verkligen detta mål. Nu kändes som vi hade kontroll på matchen och 8-5 målet kom strax efter och det skulle vara Elsa som gör sitt 7;e mål för dagen, vilken match. Nu tänkte jag att det nog var slut med fler mål men så var inte fallet utan vi skulle göra ett mål till genom Iris efter ett väldigt fint anfall där Olivia hittade Iris med en fin framspelning där Iris avslutade säkert. Matchen slutade otroligt med 9-5.

 

Detta var en galen match som verkligen bjöd på spänning, många mål och väldigt bra spel.

Sättet laget genomför matchen är imponerande efter att i första halvlek varit i underläge mer än en gång men ändå kämpa tillbaka är starkt. Jag är väldigt glad och stolt över mycket av vårt spel idag. Otroligt kul att göra 9 mål och stundtals grymt spel. Tycker att alla spelare gör en helgjuten insats idag. Efter vår mindre bra första så klarar spelare av att ändra i sitt spel som vi pratat om i paus mellan halvlek 1 och 2 och göra det mycket bättre vilket är ett bevis att de blir bättre och bättre på att förstå sig på fotboll. De börjar känna sig trygga i det de gör, det syns på planen. 

 

Längtar redan till nästa match för att se om vi kan fortsätta på den inslagna vägen och gå för vår fjärde vinst.

 

Tillsammans är vi ett Team

Referat: Heleneholms SK (F15) - Ystads IF FF 
Andra raka vinsten!
2023-05-07 20:47
Vilka hjältar

Förra omgången i seriespelet kom vår första vinst med 3-0 mot Lilla Torg efter den matchen gjorde vi en grym insats mot Sjöbo IF i YA Cupen med det blev tyvärr en sur förlust med 3-1. Idag väntade Heleneholms SK borta på en tidig matchtid.

 

Vi startade väldigt bra med en hel del målchanser som vi var väldigt oskärpta i avsluten. Tyckte att det var vi som stod för taktpinnen och hade mest tanken bakom sitt offensiva spel. Hemmalaget hade två st längst framme som var ett ständigt hot genom sin snabbhet och skapa några farligheter som kunde lika väl ha resulterat i hemmaledning. Första halvlek slutade mållös.

 

Andra halvlek startade vi lite väl avslaget vilket gjorde att hemmalaget tog över mer och mer och skapade en hel del bra målchanser samtidigt som vi hade problem att skapa något. Vi tappade vårt koncept att  vara ett team både offensivt och defensivt. Det var för mycket att vi skulle göra det själv genom och inte som ett lag. När vi väl jobbar som ett team är vi bra. Tyvärr slutade hemmalagets dominans med ett ledningsmål som stod sig halvleken ut.

 

Inför sista 25 med underläge med 1-0 pratade vi mycket att hitta tillbaka till att vara ett team och låta bollen göra jobbet och börja hitta ett passningsspel igen och spelbarhet som vi hade i början av matchen så kommer vi skapa chanser till att vända matchen. Vi dominerade kraftigt i de sista 25 min. Vi lyckades skapa många bra målchanser och vi lyckades göra 2 mål genom  Elsa efter fint passningsspel fram till lägena, som hon på ett säkert sätt avslutade. Vi avslutade matchen väldigt klokt med stabilt spel vilket ledde till att hemmalaget inte fick något tryck på oss för att kunna göra ett kvitteringsmål. Vi håller undan och vinner med 2-1.

 

Våra sista 25 min är väldigt grymma att vi avslutar på detta sätt efter två mindre bra halvlekar. Nu har vi lyckas vinna två matcher i rad, vilket är grymt kul för tjejerna. Det är väldigt kul för oss ledare att se er utveckling fortsätter gå på rätt håll, det r bara att fortsätta på den inslagna vägen både på träning och match så segrarna fortsätter inget kommer gratis. Nu blickar vi framemot en ny vecka som innehåller både träning,  match, fotografering och bollflickor till damlaget. 

 

Tillsammans är vi ett Team

 

 

Veckoschema v19
2023-05-07 20:28

Händer lite saker i v19, följande gäller:

 

Måndag träning kl 18-1930 med Tony

Tisdag träning kl 1630-18 därefter skall vi vara bollflickor för vårt damlag, viktigt att alla som har möjlighet kommer och medverkar. Har gjort kallelse på detta

Onsdag fotografering kl 19 i klubbvillan. Klädsel matchkläder. OBS viktigt att ta med era fotolappar ni fått påskrivna.

Torsdag träning kl 1630-1800

Lördag Match kl 1500 Bara GOIF Vi har även kioskschema 1145-1415

 

Ha de bra mvh Ledarna

 

 

 

 

 
Våra sponsorer