Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
F2012/2013
FC Rosengård 1917
vs
Ystads IF FF
FC Rosengård 1917 vsYstads IF FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 09 juni, 10:30
Plats:Rosengårds IP konstgräs 7-manna 2
Tävling:
Matchnummer: 132308038
Samling:08:45, McD
Aktivitetsinfo: Härlig vecka på IP med träning och teambuilding och nu avslutar vi  veckan med bortamatch i Malmö.

Nu tuggar vi taggtråd och visar FCR vilket grymt gäng vi är.

Osäker på om FCR spelar i vit eller marinblå så vi spelar i vår BLÅ matchtröja

Ledare Anna & David
Vilka tajta och spännade matcher vi spelar..
2024-06-11 06:40

Idag var vi inte alls med i första perioden. Tänker att vi måste jobba mer med vårt försvarsspel, både individuellt och som lag. Men i andra perioden så får vi till vårt spel och har bättre rörelse och tålamod i speluppbyggnaden. Men framförallt är vi mer på hugget och visar att vi vill och kan.

 

Trots ösregn och korsande kvinnor med barnvagn i matchen, haha, tar vi helt över matchen och vår fina prestation leder till att vi reducerar. Inför tredje perioden är det samma tänk, mod och attityd som uppmuntras och vi startar på samma vis, får inte riktigt utdelning och någonstans i mitten på några få minuter får de utdelning på sina omställningar. Vi blir såklart besvikna men surar inte utan kör på igen, dock får vi ge oss resultatmässigt men tar med period 2 & 3.

 

I veckan tränar vi bra tisdag men med start kl 18 pga match, torsdag har vi ledarutmaningar pga skolavslutningar och jobb. Vi måste flytta fram helgens match mot LB07 har ännu inte fått svar på när de kan spela, justerar asap i sportadm.

Anledningen till flytten är att Penny & Thyra har lite känningar i lår och ljumske så vi vill vila dem så det är helt friska till Lörby plus att födda 2011 är på cup i Sölvesborg och har de senaste 10 dagarna råkat ut för 3 benbrott och ett annat avhopp. Detta innebär att Siri, Othila, Elsa, Selma & Nellie har fått frågan om att hänga med istället, Selma tackade nej men övriga hänger på. Kul och bra att de får prova på 9 mot 9 spel och samla på sig nya erfarenheter som de kan ta med sig till vårt gäng. Jag har valt dessa spelare för att de har hög närvaro och engagemang på träningarna samt att de har tagit möjligheten att träna med äldre när det funnits erbjudande. Dessutom är de fotbollsmässigt är redo dvs de kommer att lyckas och känna sig trygga och inte bli ängsliga och rädda för att göra fel vilket kan hämma. 

 

Igår hade vi möte och reflektioner kring flickverksamheten och vi bestämde att vi kör F12 i 7 mot 7 även under hösten och blir det "för lite" matcher/speltid jobbar vi istället med träningsmatcher och extra träningar. Vi funderar istället på att delta i vinterserien och på det viset träna in oss i 9 mot 9 spelet och hålla igång med matcher året runt.

 

 #yifffsframtid #glädje #gemenskap #utveckling #tillsammansärvistarka

 

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer