Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
F2009
Ystads IF FF
3 - 0
Lilla Torg FF
Ystads IF FF 3 - 0Lilla Torg FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 29 april, 12:00
Plats:Sandskogens IP D-plan 9-manna
Tävling:
Matchnummer: 132106012
Samling:10:45, Omklädningsnr 3
Aktivitetsinfo: Vi erbjuder de som vill att byta om innan matchen och även duscha efter matchen.

Dagens fokus vi har på matchen:
: Spelbarhet
: Passningsspel
: Känna sig trygg på och utanför planen
: Fokuserad
: Teambuilding/ Vara ett lag
Idag kom vinsten för tjejerna
2023-04-29 19:23

Idag var det ett strålande väder på en underbar idrottsplats. När vi hade genomgång inför matchen så vi ledare att en underbar gräsplan med ett underbart väder väntade på er spelare att göra en grym match, plan D väntade på tjejerna.

Vårt fokus idag var följande 

: Spelbarhet
: Passningsspel
: Känna sig trygg på och utanför planen
: Fokuserad
: Teambuilding/ Vara ett lag

 

Vi startade matchen väldigt bra och det kändes som tjejerna var väldigt taggade. Vi jobbade verkligen som ett team i starten och alla ville vara med och bidra. Tjejerna gjorde det grymt bra med fint passningsspel och spelbarhet och vi skapade många bra målchanser och vi kändes för stunden som det starkare laget. VI gör också 1-0 genom ett fint anfall som avslutades snyggt av vår anfallare Elsa. Vi fortsatte att ha bra passningsspel och kom runt bra på våra kanter både höger och vänster. Det fina spelet från förra matchen mot Anderslöv ser ut att fortsätta även denna  match. Bortalaget hade väldigt svårt att skapa målchanser det tack vare vårt kompakta försvar över hela planen, vi jobbade verkligen som ett team. Första 20 min slutar med ett 1-0 ledning

 

Andra halvlek var snäppet bättre framförallt tyckte jag att vårt anfallsspel var bättre och vårt defensiva jobb var fortsatt stabilt. Målchanserna blev något fler i andra. Vi lyckades även i andra göra ett mål detta genom Nellie som säkert placerade i bollen. Lilla Torg hade fortsatt väldigt svårt, det var några få gånger det kändes farligt. Vi ledare tyckte att vårt försvarsspel fortsatte att vara väldigt tryggt. Efter 40 min stod det 2-0.

 

Inför de sista 20 min sa vi till varandra att fortsätta jobba väldigt hårt i vårt defensiva arbete trots att vi kändes som stakare laget och bortalaget skapade inte mycket. Det är väldigt viktigt att vi håller nollan i matchen, det kommer ge en väldig boost för tjejerna. Tjejerna lyssnade verkligen på vad vi sa inför sista halvleken och var väldigt fokuserade  och släppte inte till några större chanser och de få halvchanser som bortalaget skapade så stod våra målvakter Essie och Evelina för stabilt spel.  Vi gjorde även mål de sista 20 min också och än en gång var det Elsa som gjorde ett snyggt mål efter en fin djupleds löpning.

 

Matchen slutade med en imponerande seger med 3-0. Vi tränare är väldigt stolta och imponerade av dagens insats, denna segern var ni verkligen värda tjejer. Extra kul för laget idag var att vi höll nollan.

Fokusen vi hade inför matchen kan vi i ledarstaben bocka av alla punkter som väl godkänt och genomfört.

 

Nu ser vi verkligen framemot nästa match som premiärmatch i YA Cupen mot Sjöbo IF borta den 1/5 kl 1600 på Sjöbo IF idrottsplats.

 

Tillsammans är vi starka

 

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer