Aktivitetsinfo: Ombytta och klara. Kommer erbjuda de som vill byta om innan och duscha efteråt.

2023-05-14 21:31
Vilket gäng

Idag skulle vi mäta våra krafter mot Bara GOIF som besökte oss på en underbar och solig idrottsplats.

Vi har två vinster på raken och vi vill gärna tag en ny seger idag.

Första halvlek startade i ett rasande tempo med mål direkt för bortalaget redan efter några minuter. Vi var inte sämre utan vi kvitterade direkt efter deras mål genom Elsa efter en fin pass av Ellen. Det tog inte lång tid förrän vi gör både 2-1 och 3-1, även dessa mål gjordes av Elsa. På kort tid gör Elsa tre mål. Då hade det gått ca 15 min och under denna period kändes det väldigt stabilt. Tyvärr vänder det och Bara får göra tre snabba mål och vända matchen och åter vara i förarsätet. Efter en väldigt målrik och svängig första 25 min så gick Bara till vila med ledning 4-3.

Vi pratade inför andra halvlek och tjejerna var ganska överens om att vårt försvarsspel inte var bra första 25min. Jag nämnde att det lag som får till sitt försvarsspel kommer vinna matchen. För inget av lagen spelade bra defensivt.

Andra la vi i högsta växel direkt och vi kvitterade igen till 4-4 efter en hörna då Elsa gjorde sitt 4;e mål för dagen. Den glädjen vara inte länge utan Bara gick upp i ledning igen. Våra tjejer vägrade ge upp utan vi skapade otroligt många bra målchanser som vi borde gjort mål på. Vårt försvarsspel blev betydligt mycket bättre och bortalaget hade svårt att skapa i andra. Trots många chanser så dröjde det till min 46 då det var tid för Elsa igen att göra mål efter snygg framspelning av Olivia.

Vi lyckas vända på steken igen och gjorde ett mål till och visst var genom planens bästa spelare Elsa. Vi går till pausvila efter 50 min med 6-5.

Vår andra halvlek är väldigt bra både offensivt och defensivt där vi verkligen spelar som ett team. Det som var mindre bra var kylan att avsluta och göra mål på sina chanser.

Känslan inför sista 25 var väldigt goda. Vi fortsätter på samma sätt som förra halvleken med väldigt stabil försvar över hela planen och målchanser fortsätter vi att skapa genom väldigt fint spel. I min 61 gör äntligen Olivia mål  som gjort en väldigt bra match, hon förtjänade verkligen detta mål. Nu kändes som vi hade kontroll på matchen och 8-5 målet kom strax efter och det skulle vara Elsa som gör sitt 7;e mål för dagen, vilken match. Nu tänkte jag att det nog var slut med fler mål men så var inte fallet utan vi skulle göra ett mål till genom Iris efter ett väldigt fint anfall där Olivia hittade Iris med en fin framspelning där Iris avslutade säkert. Matchen slutade otroligt med 9-5.

Detta var en galen match som verkligen bjöd på spänning, många mål och väldigt bra spel.

Sättet laget genomför matchen är imponerande efter att i första halvlek varit i underläge mer än en gång men ändå kämpa tillbaka är starkt. Jag är väldigt glad och stolt över mycket av vårt spel idag. Otroligt kul att göra 9 mål och stundtals grymt spel. Tycker att alla spelare gör en helgjuten insats idag. Efter vår mindre bra första så klarar spelare av att ändra i sitt spel som vi pratat om i paus mellan halvlek 1 och 2 och göra det mycket bättre vilket är ett bevis att de blir bättre och bättre på att förstå sig på fotboll. De börjar känna sig trygga i det de gör, det syns på planen.

Längtar redan till nästa match för att se om vi kan fortsätta på den inslagna vägen och gå för vår fjärde vinst.