Aktivitetsinfo: Ombytta och klara. Glöm ej vattenflaska.
både tröja o shorts
Äntligen kom tre poängaren!!!!!
2022-08-28 09:03

Ny match på bortaplan mot Anderslöv väntade idag på konstgräs.

Vi startar matchen lite tveksamt men vi jobbar oss in i matchen och i första 25min gör vi tre mål och leder efter första halvlek med 3-0. Målen gjordes av Olivia Mårtensson 2st och Linnea Engvall 1 mål.

Andra halvlek fortsätter vi att spela bra med fina kombinationer och rörelse och vi skapar tillräckligt med bra chanser till öka vår ledning. Istället gör hemmalaget 1-3 efter ett fint skott. Direkt efter gör vi 4-1 genom Elsa Strömberg Andersson. Vi fortsätter att trycka på borde gjort flera mål men Anderlöv reducerar ytterliggare en gång i andra också detta efter en snyggt avslut. Andra halvlek slutar 4-2 ledning till oss.

Sista 25 min blir vi lite tveksamma och spelar alldelse för stressigt och har svårt att lugna ner oss och börja spela igen. Det är många tuffa dueller i sista halvlek där vi står upp väldigt bra. Hemmalaget är ett väldigt fysiskt lag med några tjejer har väldigt bra tillsag på sina skott vilket vi har sett prov på två gånger i matchen som lett till två snygga mål.

Dagens snyggaste mål gör hemmalaget till 3-4 efter en väldigt fin slagen frispark i bortre kryss, grymt snyggt.

Vi lyckas hållan undan och ta vår första 3poängare i seriespel vilket är en stor glädje för mig att se spelarna lyckas med detta. Tjejerna är så värda dessa poäng.