Ystads IF FF blå3 - 5IF Limhamn Bunkeflo 2

Samling:11:00
Aktivitetsinfo: Ombytta och klara, glöm ej vattenflaska
Bra genomförd match!
2022-09-04 15:26

Vi startade matchen bäst och skapade en del bra chanser efter fint spel men lyckades inte få dit bollen. Ser man på starten av matchen så kändes deras ledningsmål lite oväntat och efter deras

1-0 så tappar vi lite av vårt fina spel som vi hade i starten. LB07 ökar även på sin ledning till 2-0 som också blev ställningen efter första 25 min.

Inför andra halvlek pratade vi om att vi inte var helt nöjda med vårt spel. Vårt samtal gick ut på att vi måste bli bättre på att hjälpa varandra och verkligen tro på det vi gör både som lag och individuellt.

Andra havlek gör vi det ännu bättre och vi har många fina anfall och vi gör det vi pratade om i paus. Vi hade en helt annan inställning och vi hjäplte verkligen varandra. LB07 målvakt gör en väldigt bra andra halvlek och gör en hel del fina räddningar. Till slut kommer vårt reducering mål efter en hörna där vi verkligen krigar oss till målet som görs av Tebello. Vi fortsätter att skapa bra chanser till att göra fler mål men än en gång lyckas LB07 komma upp i en kontring och gör 3-1, även detta mål kommer lite oväntat.  Andra halvlek slutar 3-1.

Vi tycker att vi gör en väldigt bra andra och vi har stora chanser till att vända detta. Starten på tredje halvlek sätter vi högsta fart och vi får tryck direkt och vårt anfallsspel fortsätter vara bra och vi gör 2 fina mål efter fint spel, målen gjordes av Linnea och Elsa. Vi har bra period när vi gör våra mål och har en stor chans till att ta ledningen efter ett bra skott av Linnea men deras målvakt gör en grym räddning. Vi trycker på men tyvärr tappar vi lite fokus i några få minuter vilket gör att bortalaget gör 2 mål till. Efter detta orka vi inte resa oss utan matchen slutar med förlust 5-3.

Vi gör en väldigt bra match och skapar väldigt många bra chanser men planens bästa spelare LB07 målvakt gör så att bortalaget vinner.

Vår utveckling den senaste tiden är väldigt bra med vårt anfallspel. Vi blir bättre och bättre på att lösa de fyra S i vårt spel, Spelbarhet, Spelbredd, Speldjup och Spelavstånd.