Samling:13:00
Aktivitetsinfo: Ombytta och klara glöm ej vattenflaska
Andra vinsten!!!!!!!!
2022-09-20 13:42

Matchen idag var mot Maglasäte IF som hade tre vinster med i bagaget. Vi förväntade oss en tuff kamp vilket också inledningen blev. Vi tog ledningen med 1-0 genom Elsa efter en väldugt bra start från vår sida. Vilken härlig energi och inställning tjejerna direkt från början, något vi hade pratat om innan matchen. Tyvärr kvitterade dom direkt efter vårt ledningensmål till 1-1. Vi slog inte av på takten efter deras mål utan vi fortatte på den inslagna vägen som vi startade matchen. Vi tog ledningen än en gång och även detta mål gjordes av Elsa, Maglasäte svarade upp igen och kvitterade nästan omgående. Då var känslan att vi skulle tappa vår energi och inställning men så var inte fallet utan innan första halvlek lyckades Elsa göra sitt tredje mål för dagen och vi tog ledningen för tredje gången. Detta resultat stod sig halvleken ut.

Vi fortsatte i andra halvek precis som i första det var viktigt för oss att fortsätta för inte lämna över taktpinne till bortalaget. Detta lyckades vi väldigt bra med och vi gjorde 2 mål till i andra genom ett riktigt viljemål av Nellie  och sedan gjorde även Linnea mål.

Vi släppte inte till något mål i andra utan det slutade 5-2.

Inför sista så lovade vi varandra att inte slå av på takten utan fortsätta att ligga på i duellspelet, löpa mer än motståndaren och tro på det vi gör både som lag och individuellt.

Även i sista halvlek gör vi 2 mål ett genom Alicia efter hörna och det andra målet gjorde Linnea igen som för dagen gjorde två mål. Bortalaget lyckas göra ett tröstmål innan matchen var slut. Matchen slutar med vinst 7-3.

Vi ledare är väldigt stolta på hur tjejerna tar sig ann denna match. Som jag lyft innan så visar tjejerna upp en inställning att vilja löpa, tro på det man gör och framförallt glädjen och attityd att vilja spela matcher. Nu tar vi med oss detta även på träningen i veckan och sedan till matchen på lördag mot Skurup borta.