Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
F2009
Skurups AIF
2 - 3
Ystads IF FF blå
Skurups AIF 2 - 3Ystads IF FF blå

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 24 september, 10:00
Plats:Skurups IP A-plan 9-manna
Tävling:
Matchnummer: 132215029
Samling:08:45, McDonalds Parkering
Aktivitetsinfo: Ombytta och klara, glöm ej vattenflaska.
Vilken spännande match som slutade med seger!!!
2022-09-25 07:14

Ny match och nytt motstånd i Skurup AIF i borta. Förra matchen gjorde vi väldigt bra, framförallt inställning, attityd och vårt spel offensivt var stundtals riktigt bra med 7 gjorda mål. Vi tränare hoppas på samma visa idag.

 

Starten på match var riktigt bra med aggressivt försvarsspel och bra offensivt spel där vi skapade många bra chanser till att ta ledningen i matchen men så blev inte fallet utan det var hemmalaget som efter en omställning på oss något de var väldigt duktiga på tog ledningen med 1-0. Efter deras mål tappade vi lite av vårt spel men vi forsatte att skapa en del chanser utan att göra mål.

 

I andra halvleken fortsatte vi att var det lag som skapade mest bra lägen till att göra men vi tog lite felbeslut och stressade för mycket i avsluten men det skall också sägas att deras målvakt var väldigt bra. Till slut kom kvitteringen av Linnea vilket inte var helt orättvisst och några minuter kom även vårt ledningsmål av Olivia till 2-1. Då var känslan att vi hade ganska bra koll på matchen och hemmalaget skapade inte så värst många chanser men de hade några snabba och duktiga spelare så de var inte ofarliga när de ställde om på oss.

Men på en hörna till Skurup där vi står och sover och låter dom slå in kvitteringsmålet 2-2, det kändes väldigt onödigt.

 

Sista halvleken var väldigt mycket kamp och vi var lite stressade i vårt spel då många ville så mycket för att vinna matchen. Det är fortfarande vi som skapar de bästa chanserna till att göra mål. Vårt segermål kommer precis i slutet av matchen då Elsa gör ett fint avslut och sätter bollen säkert. Vi lyckas hålla undan och vinner med 3-2.

 

Tjejerna gör ännu en grym match de fortsätter på inslgan vägen med härlig inställning och attityd.

Det är går bättre och bättre i vårt spel också där fler och fler av spelarna vågar vara med och deltaga. Tron på sig själv växer också för varje match o träning.

 

Nu blickar vi framemot Spjutstorp söndag 2/10 hemma.

 

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer