Plats:Höllvikens IP K2 konstgräs 9-manna
Samling:12:00, McDonalds Parkering
Aktivitetsinfo: ombytta o klara glöm ej vattenflaska
Delad poäng i årets sista seriematch!!!
2022-10-16 09:02

Ett år går snabbt och idag var det årets sista match mot Höllviken borta. I förra omgången gjorde vi en väldigt match trots förlust. Vår förhoppning är att avsluta årets seriespel på bästa möjliga sätt.

Vi börjar matchen väldigt bra och skapar några bra målchanser till att ta ledningen men vi lyckades inte göra mål. Vårt försvarspel var väldigt bra i starten och vår backlinjen spelade väldigt stabilt vilket ledde till att Höllviken hade svårt att skapa något. Första halvlek slutade 0-0 vilket var rättvisst.

Andra halvlek startade vi lite sämre och lät Höllviken styra spelet och skapa några halvchanser. Efter en hörna från Höllviken så blev det lite kalabalik där vi är lite passiva så Höllviken spelaren lyckas vara först på bollen och petade in 1-0. Slutet på andra halvlek stäppar vi upp och tar över matchen med fint anfallspel med många fina kombinationer. Vi skapar inte de riktigt heta målchanserna så andra slutar med 1-0 ledning för hemmalaget.

Känslan inför sista 25 min är att vi kan vända på detta, avslutningen på andra lovade gott inför avslutningen. Vi tar tag i taktpinne direkt skapar en hel del målchanser och detta gör vi genom fint spel, lugnt sansat i vårt passningsspel och hade bra rörelse. Till slut kom vår belöning som vi verkligen var värda 1-1 genom ett långskott från Elsa. Vi fortsätter att äga boll så känslan var att vi även skulle göra 2-1. Men tyvärr mitt i all vår press är vi lite tveksamma i vårt försvarsspel och de får göra 2-1 istället, detta kändes lite onödigt. Vi gör en sista ansträngning att kvittera och vi kommer närmare och närmare och med sista spark så lyckas Elsa göra sitt andra mål för dagen och kvittera till 2-2. Direkt efter avspark blåser domaren av matchen, slutresultat blev 2-2.

Det var ett ganska rättvisst resultat om man ser på hela matchen. Vi gör en väldigt bra match både offensivt och defensivt. Tyvärr är vi lite tveksamma i vissa situationer vilket leder till deras 2 mål, detta är något vi får träna på. När det gäller det offensiva spelet blir detta bara bättre och bättre. De två senaste matcherna har vi visat upp bra passningsspel med bra röresle och viljan att vara med o bidra i det offensiva spelet.

Idag vill jag extra beröm till de tre spelarna som stod i mål nu när vår ordinarie målvakt hade förhinder. Det var Iris, Warin och Tebello där alla tre gjorde det grymt bra.

Det var väldigt härligt och kul för tjejerna att avsluta säsong 2022 med att göra sista målet.