Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
P2011
Planering för höst och vinter
2023-09-12 10:28

Höstsäsongen är i full gång. Det är många träningar och matcher. Till kallelser är vi tacksamma om ni svarar så snart ni kan för att ge oss möjligheter att kalla in ersättare eller eventuellt flytta matcher ifall vi inte får ihop det.

 

Inför slutet av hösten och vinterns program är redan i våra tankar!

En gemensam övernattning med hela gänget har spikats. Vi tackar Ida och Johan (Edvards föräldrar) för att ha fixat en stuga i Snogeholm natten mellan fredag-lördag, 6-7 oktober. Närmare upplägg och vad som sker återkommer vi med. Men kort sagt är det kvällshäng med aktivitet, vi äter tillsammans och de som vill övernattar på madrass. På lördagsmorgon äter vi gemensam frukost. Ett lag ska sedan spela match i Ystad med samling 11.00, så där har vi våra hålltider.
Kallelse kommer!

 

 

Som många av er redan vet går vi snart över till spelformen 9v9. Hela lagets förberedelser är på gång i och med våra nuvarande träningar. Och även till de cuper och träningsmatcher vi spelar i oktober.
Vårt tänkta samarbete med P2010 har ändrats lite, de har fått 11(!) nya spelare under sommaren vilket minimerar våra killars involverande i deras matcher/träningar.

 

Från november till mars har vi tänkt spela vinterserie med ett lag. Det är fasta planerade matcher varannan vecka. Utöver det kommer vi boka in flera träningsmatcher och matchcamper. Vi har bra kontakt med många andra lag och det kan vara att vi i något fall åker lite längre bort för att spela flera matcher i anpassade nivåer. Detta för allas utveckling!

 

En önskan är att anmäla lag till fotbollsturneringen Future Cup. Detta är en ambitiös turnering som spelas i Göteborg under påsk, 29 mars-1 april. Många lag som anmäler sig kommer från akademier och andra länder så det är en spännande utmaning! Länk till cup-sidan: https://futurecup.se/

Denna cup kommer inte vara den enda övernattningscup vi åker på under 2024 utan vi planerar även för andra cuper att spela och övernatta på samt dagscuper.

Vi kommer skicka ut kallelse till denna Future Cup som en anmälan och den är bindande. Kostnad, upplägg osv. återkommer vi med i kallelsen - men den kan dröja. Vi ska stämma av med föreningen kring praktiska saker men vi vill vara tidigt ute för planering kring påsk!


I övrigt planerar vi för spelar- och föräldramöte. Samt lite alternativa träningar i vinter - för bästa möjliga gemenskap!


Ni har väl inte missat att vi har ett Instagram-konto? In och följ @yif.fotboll.p2011 för att supporta oss!


Vi håller tummarna för Sverige ikväll!

Mvh Jimmy, Lukasz, Sandra och Magnus


Nyhetsarkiv
2024 - uppstart!2023-12-27 12:31
Future Cup 20242023-09-25 11:38
Dags att kränga chips!2023-04-03 14:26
Info om kommande veckor!2023-02-05 16:00
Träning och cuper v.212022-05-23 11:44
 
Våra sponsorer