Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
Genrepet inför starten av tävlingsmatcherna
2023-03-01 07:33

En något tunn och väldigt ung, förutom målvakten då, tog sig an utmaningen Hammenhög U. Ytterligare debutanter i damsammanhang. Helt orädda, kloka o med hög kvalite tar de för sig, härligt.

 

Vi är spelförande o under första & tredje perioden får vi se många sekvenser på rotationer & spelbarhet som vi tränat på. Vi jobbar vidare på speluppbyggnaden men måste också träna oss i det mentala i att hantera situationer där det blir lite kaos o stress både i försvarsspelet o sedan i speluppbyggnaden. Även att hantera trötthet o att det ibland gör ont både fysiskt o mentalt.

 

Vi är nöjda o jobbar vidare med stor portion tålamod men också nyfikenhet, inspiration & energi. Nu väntar 5 matcher på 3 veckor. Vi jobbar mot att alla ska komma in i matchspelandet. Några har redan spelat men andra inte så vi matchar successivt in alla. Vi tar hänsyn till träningsnärvaron och vi vill även låta några yngre få känna på dammiljön. Viktiga erfarenheter för alla att ta med sig i andra miljöer.

 

Veon funkade också o alla tjejer har fått inlogg för att kunna ta del av matcherna o olika sekvenser o klipp. Vi återkommer med mer information efterhand. Nu måste alla tjejer lämna foto till Patrik för att vi ska få spelarlegetimiationerna klara, utan dessa ingen match! YIF kläderna är beställda o kommer inom kort så vi alla är snyggt representerade i gemensamma kläder.

 

2023 nu köör vi!

 

#yiffotboll #glädje #gemenskap #utveckling #tillsammansärvistarka #hållbarförening #yifffdam

 
Våra sponsorer