Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
Årets första match
2023-02-12 19:13
Laget mot Ö-piger Bornholm

En trupp sargad av förkylningsvirus, resor & friidrottstävling gjorde att vi funderade på om det skulle kunna bli match?

 

Men vi fick ihop 11 spelare som genomförde en fantastisk prestation och följde matchplanen och jobbade tillsammans som ett lag. Alla utmanade sig, några provade nya positioner och tjejerna visade sig vara mycket coachable och flexibla för att göra jobbet för lagets bästa. Dessutom 0-0 och vi är obesegrade! Ledarteamet är mycket nöjda över att ni kämpade och gjorde jobbet i 85 min Grymt! Vi skulle spelat 3*30min men pga av tidsbrist innan nästa match fick vi korta ner sista perioden.

 

Hursomhelst riktigt bra med träningsmatch både för laget, ledarteamet, Veo-Johan och Vitaminerna. Vem gör vad, hur och när? Nu är vi på G! Tillsammans....

 

Ny träningsvecka väntar och pga av den tuffa speltiden under dagen plus att många fortfarande är lite förkylda eller på väg tillbaka från förkylning kör vi teori i klubbvillan, kallelse är skickad, svara asap, tack! 

 

Tisdagens fys på Friskis blir knäkontroll och core istället för kondition. Torsdag vanlig träning och på lördag hoppas vi kunna få till en internmatch så önskar verkligen att alla prioriterar denna! Vi kallar även in några födda 09 & 10

 

Under vecka 8 tränar vi dagtid och avslutar med träningsmatch mot Hammenhögs U-lag, kolla kalendern.

 

Därefter går vi in i DM-veckorna och 6 matcher på 3 veckor, håll koll på kalendern och styr livet efter fotbollen! Alltså äta, vila, skola & fotboll;) Perfekt enligt mig...

 

Kalendern uppdateras efter hand, håll koll och använd er av Sportadm och markera redan nu om det är någon match, träning ni vet att att ni inte kan närvara på.

 

Heja YIF FF Dam!! Nu köör vi!! 

 

#yiffotboll #glädje #gemenskap #utveckling #tillsammansärvistarka #hållbarförening #yifffdam

 
Våra sponsorer