Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
V. 23 och planering framåt
2024-06-03 14:18

Hej allihopa,

Vilket fantastiskt väder vi har.
Nu på torsdag är det röd dag och ingen träning. Nästa match är på lördag. Nu börjar vi närma oss slutet på seriespelet för ett sommaruppehåll. Då vi är många i laget kan alla inte spela varje match. Man ser i ”kalendern” på SportAdmin om man är kallad till match eller ej, när kallelsen går ut försvinner matchen för de som inte är kallade.

Vi tänker så här kring träningen i sommar. Vi tränar t.o.m. tisdagen den 23/6.
Sen har vi sommaruppehåll och kör igång igen tisdagen den 23/7 för att få några träningar i benen inför cuperna som kommer.
Vi kommer ha uppehåll den 1/8 samt 8/8 pga cuper. 

Just nu är vi 23 registerade spelare i laget och vi har bara haft ett lag under vårens seriespel. Visst hade det varit kul att anmäla ett lag till? Men det kräver fler ledare. Vi är just nu 3 ledare för F2013 varav en ledare även är ledare för F2011, så här behövs förstärkning. Prata gärna med någon av ledarna kring detta om ni är intresserade och vill veta mer. 

Till Team Sportia cup har vi anmält 2 lag, just nu är vi 15 anmälda spelare. Har man inte anmält sig eller tackat nej, gör det så fort så möjligt så vi ser om vi behöver förstärkning i laget. För att kunna ha två lag krävs föräldrar som hjälper till denna dag. Jag och Stefan är bortresta den dagen och kan inte delta. Just nu har vi bara 1 ledare (Micke), vi vill gärna ha 3 till så vi kan ha 2 ledare i varje lag. Även här prata med oss.

 

Vi diskuterar lite kring en sommaravslutning för laget. Detta kommer troligtvis bli den 16/6 efter sista matchen (bortamatch) men på hemmaplan i Ystad, mer info kommer om detta.

 
Våra sponsorer