Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
P2015
Hej!

Vi är Ystad IF FF P9(spelare födda 2015).
Med engagerade och vänliga tränare, spelare och föräldrar spelar vi fotboll på ett lekfullt och positivt sätt. Vi tränar på Sandskogens IP. 

 

I kalendern här på hemsidan hittar ni information om träningar och matcher. Nya spelare är välkomna att provträna, kontakta gärna någon av tränarna. 

 

Vi ser fram emot en säsong med glädje, gemenskap och utveckling.

Hoppas att vi ses! 

 

Mvh 

Patrik Persson

Ali Moussaoui

Mattias Larsson

Robin Bondesson

Christian Lydén 

Seriepremiären avklarad
2024-04-14 18:01

Då har dessa fantastiska killar gjort sin första seriematch någonsin. På ett minst sagt blåsigt IP ställde vi idag upp med 2 lag som tog sig an Tomelilla och Sjöbo. Detta gjorde killarna med bravur. Nu tar vi nya tag med 3 nya matcher nästa helg.

YG Cupen
2024-02-04 15:19
De tappra hjältarna

Under söndagen så var 18 st killar igång. Vi spelade vars 4 matcher samt att vi fick spela ytterligare 1 match ihop. Alla bidrog till en härlig söndagsförmiddag. Nu hem och vila inför träning i veckan. Att hitta bilder då vissa ” förlorat” enligt dem precis innan var inte lätt😀

Sammandrag den 18/5, 2023 i Ystads IP
2023-05-18 15:22

Stort tack till alla som var med och skapade en härlig  fotbollsdag . Spelare, ledare, domare, föräldrar och publik. Stort tack även till matchvärdar,  vitaminer och sist men inte minst de som stod i kiosken.

 

mvh

Tränarna 

Ystad IF FF, P2015

 
Våra sponsorer