Följ oss på Instagram
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystads IF Fotbollsförening
GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING
P2015
Hej!

Vi är Ystad IF FF P7 (spelare födda 2015).
Med engagerade och vänliga tränare, spelare och föräldrar spelar vi fotboll på ett lekfullt och positivt sätt. Vi tränar på Sandskogens IP. 

 

I kalendern här på hemsidan hittar ni information om träningar och matcher. Nya spelare är välkomna att provträna, kontakta gärna någon av tränarna. 

 

Vi ser fram emot en sommarsäsong med glädje, gemenskap och utveckling.

Hoppas att vi ses! 

 

Mvh 

Christian Lydén 

Pierre Hammarstrand 

Ali Moussaoui

Inställd träning lördagen den 21/5
2022-05-15 09:53

Hej! 

Vi behöver tyvärr ställa in träningen lördagen den 21/5 pga att vi inte blir tillräckligt många tränare den dagen. 

Påminner även om att svara på kallelsen gällande sammandraget söndagen den 22/5.

Ha en fortsatt fin helg! 
Mvh 
Tränarna 

Ledare
2022-05-14 08:26

Hej

Vårt lag växer och det tycker vi är jätteroligt. Det innebär även att vi behöver bli fler ledare! Är du intresserad så hör av dig till någon av tränarna!

mvh

Tränarna 

Träning även på onsdagar!
2022-05-08 19:03

Hej!

Vi börjar träna även på onsdagar kl.17.15 till 18.15. Vi kommer att träna de onsdagar då vi har tillräckligt många ledare. Se kalendern för mer information om när vi tränar.


Två kunniga och engagerade ledare Malin Lagerqvist och Jenny Jörnelius kommer att hjälpa till med onsdagsträningarna. Registrerade spelare kommer att bli kallade via Sportadmin senast 1 vecka innan.

 

Vänligen svara  på kallelsen så att vi vet hur många vi blir på träningen och kan planera träningen därefter. 

Mvh

Tränarna

Sammandrag 8/5
2022-05-07 18:57
Spelschema för sammandraget den 8/5

Hej! 
Se spelschema för morgondagens sammandrag. Samling kl.9.30. Spelare som blivit kallade och som deltar kommer att delas in lag vit, blå eller gul. Spelare som har vit YIF T-shirt, vita strumpor och blåa shorts tar på sig dem (har man inte det så tar man på sig det man har). Det kommer att finnas vita YIF T-shirts till de som inte har. 

mvh 
Tränarna 

Fotografering 1/6
2022-05-06 19:55

Hej!

 

Snart är det dags för den årliga fotograferingen. För vårt lag blir det onsdagen den 1/6 kl.19.00-19.30 på Sandskogens idrottsplats.

 

Vi kommer även att dela ut blanketter som skall fyllas i av föräldrar och tas med till fotograferingen. Spelare tar på sig den vita YIF T-shirt som man har eller ska ha fått innan fotograferingen. Har man vita strumpor, blåa shorts så tar man på sig dem (annars tar man på sig det man har).

 

Mvh

Tränarna

 
Våra sponsorer